Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΧωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα Δωδεκάνησα κινδυνεύει να μείνει η Σάμος
Θαλάσσιος Τουρισμός

Χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα Δωδεκάνησα κινδυνεύει να μείνει η Σάμος

Χωρίς καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα Δωδεκάνησα κινδυνεύει να μείνει η Σάμος, καθώς δεν έχει υπογραφεί η σχετική απόφαση από το πρώην υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας.

Χωρίς καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα Δωδεκάνησα κινδυνεύει να μείνει η Σάμος, καθώς δεν έχει υπογραφεί η σχετική απόφαση από το πρώην Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, για να ξεκινήσει το δρομολόγιό του, το ιπτάμενο δελφίνι που έφτασε και παραμένει στο λιμάνι Πυθαγορείου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν από τα ναυτιλιακά γραφεία, η συγκεκριμένη γραμμή εξυπηρετεί πάνω από 10.000 επιβάτες.

Για φέτος το συγκεκριμένο δελφίνι είναι μεγαλύτερο και θα αναβαθμίσει την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σάμου με τα Δωδεκάνησα και θα ενισχύσει τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις με το Αγαθονήσι και την Πάτμο που εξυπηρετούνται από τη Σάμο σε θέματα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024