Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΗ επικοινωνία της Royal Caribbean για τη Μ. Ανατολή στην Action Global
Υλοποίηση ολοκληρωμένων ενεργειών επικοινωνίας

Η επικοινωνία της Royal Caribbean για τη Μ. Ανατολή στην Action Global

Η Royal Caribbean Cruises επεκτείνει τη συνεργασία της με την Action Global Communications, αναθέτοντας στην Action Dubai, τo πρόγραμμα επικοινωνίας της στη Μέση Ανατολή. Πιο αναλυτικά, η συνεργασία περιλαμβάνει την […]

Η Royal Caribbean Cruises επεκτείνει τη συνεργασία της με την Action Global Communications, αναθέτοντας στην Action Dubai, τo πρόγραμμα επικοινωνίας της<...> στη Μέση Ανατολή. Πιο αναλυτικά, η συνεργασία περιλαμβάνει την υλοποίηση ολοκληρωμένων ενεργειών επικοινωνίας, που στόχο έχουν να προβάλουν την έναρξη κρουαζιέρων του κρουαζιερόπλοιου “Brilliance of the Seas” στη Μέση Ανατολή, προωθώντας παράλληλα το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών της Royal Caribbean Cruises. Η επικοινωνία ξεκίνησε με την παρουσίαση της εταιρείας και των προϊόντων της κατά της διάρκεια της Arabian Travel Market.

Η Royal Caribbean Cruises είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κρουαζιέρων στον κόσμο, καθώς σε αυτή ανήκουν οι εταιρείες Royal Caribbean International και Celebrity Cruises, οι οποίες διαθέτουν στόλο υπερπολυτελών πλοίων συνολικής χωρητικότητας 600.000 τόνων.

“Έχουμε προετοιμαστεί πλήρως για την υλοποίηση στοχευμένων ενεργειών επικοινωνίας του Brilliance of the Seas, το οποίο θα είναι και το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που έχει επισκεφτεί ποτέ την περιοχή της Μέσης Ανατολής. Σε αυτό συνέβαλε το γραφείο του δικτύου της Action στην Αθήνα, το οποίο αντιπροσωπεύει την Royal Caribbean την τελευταία δεκαετία”, είπε ο κ. David Baker, γενικός διευθυντής της Action UAE.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024