Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΜεγάλωσε η εταιρία Golden Sun Cruises

Μεγάλωσε η εταιρία Golden Sun Cruises

Άλλη μία εταιρία προσχώρησε στο γκρουπ που συνθέτει την Golden Sun Cruises. Πρόκειται για την ελληνικών συμφερόντων «Παραδοσιακή Γραμμή Κρουαζιέρων» (Traditional Cruise Line-TCL) η οποία εκπροσωπείται από τον κ. Γαβριήλ […]

Άλλη μία εταιρία προσχώρησε στο γκρουπ που συνθέτει την Golden Sun<.> Cruises. Πρόκειται για την ελληνικών συμφερόντων «Παραδοσιακή Γραμμή Κρουαζιέρων» (Traditional Cruise Line-TCL) η οποία εκπροσωπείται από τον κ. Γαβριήλ Διακάκη.
Έτσι το κρουαζιερόπλοιο «Aegean Spirit» χωρητικότητας 700 επιβατών σε δίκλινες καμπίνες προστίθεται στο στόλο της Golden Sun Cruises η οποία ήδη πραγματοποιεί δρομολόγια 3-4 και 7 ημερών στα ελληνικά νησιά και την Τουρκία.
Με την αύξηση του στόλου της προγραμματίζει να προσθέσει νέα δρομολόγια στα ήδη υπάρχοντα, και να ενισχύσει τα τακτά δρομολόγιά της.
Στα μελλοντικά σχέδια της Golden Sun Cruises είναι η περαιτέρω διεύρυνση με την απόκτηση και τέταρτου πλοίου, όπως και η ναυπήγηση νέου πλοίου με την άντληση κεφαλαίων από τη χρηματιστηριακή αγορά.
Στους στόχους της εταιρίας είναι και η προσφορά ανταγωνιστικών τιμών προς την ελληνική τουριστική βιομηχανία.
Την Golden Sun Cruises συνθέτουν πλέον οι Attica Cruises, Dolphin Hellas και Traditional Cruise Line.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024