Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΟι κάτοικοι του Αγίου Ευστρατίου διαμαρτύρονται για την ακτοπλοϊκή απομόνωσή τους
Έχουν διακοπεί οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις με Λήμνο και Πειραιά

Οι κάτοικοι του Αγίου Ευστρατίου διαμαρτύρονται για την ακτοπλοϊκή απομόνωσή τους

Οι κάτοικοι του Αγίου Ευστρατίου, διαμαρτυρόμενοι για τα σοβαρά προβλήματα ακτοπλοϊκής σύνδεσης που αντιμετωπίζουν, είναι αποφασισμένοι να μη δεχθούν κανένα υποψήφιο και να μην επιτρέψουν να ανοίξει το εκλογικό κέντρο του νησιού.

Στο νησί του Αγίου Ευστρατίου, λόγω της έλλειψης ακτοπλοϊκής σύνδεσης τον τελευταίο καιρό, διαπιστώνονται ελλείψεις στα βασικά είδη διατροφής, στα φάρμακα, ενώ υπάρχει αδυναμία πώλησης των αλιευμάτων, με αποτέλεσμα οι 30 οικογένειες αλιέων στο νησί να έχουν περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση. Προβλήματα υπάρχουν και στην εκπαίδευση με τους εκπαιδευτικούς να αδυνατούν να επιστρέψουν στο νησί από τις πασχαλινές διακοπές.

Από τη Μεγάλη Παρασκευή έχει σταματήσει η σύνδεση με τη Λήμνο λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων στα πιστοποιητικά του πλοίου “Αιολίς” και από το περασμένο Σάββατο διεκόπη η σύνδεση με τον Πειραιά, εξαιτίας βλάβης του πλοίου “Ταξιάρχης”. Προχθές οι κάτοικοι του νησιού πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο του νησιού απαιτώντας άμεση λύση του προβλήματος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024