Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΕυρωπαϊκή Τεχνική: Εστιάζει στις μαρίνες και τα λιμενικά έργα

Ευρωπαϊκή Τεχνική: Εστιάζει στις μαρίνες και τα λιμενικά έργα

Με δεδομένο ότι ο τομέας των μαρίνων και των λιμενικών έργων έχει μεγάλο ενδιαφέρον, η εταιρία Ευρωπαϊκή Τεχνική εστιάζει το ενδιαφέρον της στην κατασκευή τέτοιων έργων. Η επιχείρηση έχει υποβάλει […]

Με δεδομένο ότι ο τομέας των μαρίνων και των λιμενικών έργων έχει μεγάλο ενδιαφέρον, η εταιρία Ευρωπαϊκή Τεχνική εστιάζει το ενδιαφέρον της στην κατασκευή τέτοιων έργων<...>.

Η επιχείρηση έχει υποβάλει με κοινοπραξία εταιρειών τους σχετικούς φακέλους για την κατασκευή τριών μαρινών: Αλίμου, Φλοίσβου και Ζέας, συνολικού προϋπολογισμού 36 δισ. δρχ. και αναμένει τα σχετικά αποτελέσματα. Μεταξύ των εταιρειών που συμμετέχουν στην κοινοπραξία είναι οι εξής: Mαρίνα Σαρωνικού, Επενδυτική Τράπεζα, Mαρίνες Monaco, και Διογένης AE. Πρόεδρος της εταιρίας είναι ο κ. Σπύρος Kορδαλής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τα αυτοχρηματοδοτούμενα έργα σε κοινοπραξία με την ιταλική Impregilo διεκδικούν από κοινού μέρος της Ιονίας Oδού, ενώ από τα Ολυμπιακά έργα ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει για το κωπηλατικό κέντρο, το οποίο προβλέπεται να κατασκευαστεί στην περιοχή του Σχινιά.

Σημειώνεται, ότι από τα τελευταία έργα, στο οποίο ανακηρύχθηκε ανάδοχος είναι η «Μαραθώνια Διαδρομή», Τμήμα από Νέα Μάκρη μέχρι Παλλήνη, το οποίο εντάσσεται στα Ολυμπιακά έργα και ο προϋπολογισμός του υπολογίζεται στα 11,1 δισ. δρχ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024