Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνPODIMATAS: Υποστήριξη με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό

PODIMATAS: Υποστήριξη με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό

Η P.C. Podimatas Audiovisual S.A. υποστήριξε με τεχνολογικό εξοπλισμό την διημερίδα που αφορούσε τις Νέες Μορφές Διακυβέρνησης και ο ρόλος των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών στην Διευρυμένη Ευρωπαϊκή Ένωση, που […]

Η P.C. Podimatas<.> Audiovisual S.A. υποστήριξε με τεχνολογικό εξοπλισμό την διημερίδα που αφορούσε τις<...> Νέες Μορφές Διακυβέρνησης και ο ρόλος των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών στην Διευρυμένη Ευρωπαϊκή Ένωση, που έλαβε χώρα στις 5-6 Νοεμβρίου στον Αστέρα Βουλιαγμένης με αντιπροσώπους από όλες τις Ευρωπαϊκές Χώρες.

Αναλυτικότερα υποστήριξε με οκτώ μεταφραστικούς θαλάμους τη διερμηνεία των ομιλιών οι οποίοι ήταν εξοπλισμένοι με το τελειότερο ψηφιακό μεταφραστικό σύστημα το PHILIPS INFRARED DCN (Digital Congress Network) σε συνάρτηση με την μικροφωνική εγκατάσταση που αποτελείτο από 70 επιτραπέζια μικρόφωνα DCN για τις ανάγκες των 200 συνέδρων περίπου που αποτελούσαν την ολομέλεια του συνεδρίου.

Παράλληλα είχε τοποθετηθεί κλειστό κύκλωμα που έστελνε εικόνα και ήχο στην αίθουσα τύπου για την δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης καθώς και ένα PHILIPS MATCH-LINE VIDIWALL 100Hz το οποίο είχε τοποθετηθεί έξω από την αίθουσα και καθ` όλη την διάρκεια του συνεδρίου γίνονταν προβολή από υλικό που αφορούσε την ανάληψη των Ολυμπιακών αγώνων από την χώρα μας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024