Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobilePODIMATAS: Εφαρμογή της υψηλής τεχνολογίας

PODIMATAS: Εφαρμογή της υψηλής τεχνολογίας

Η P.C. Podimatas Audiovisual S.A. ανέλαβε και υλοποίησε με μηχανήματα υψηλής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας μία ξεχωριστή εκδήλωση, το 6ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, στο Ο.Α.Κ.Α. στις αίθουσες Μελίνα Μερκούρη και […]

Η P.C. Podimatas<.> Audiovisual S.A. ανέλαβε και υλοποίησε με μηχανήματα υψηλής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας μία ξεχωριστή εκδήλωση<...>, το 6ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, στο Ο.Α.Κ.Α. στις αίθουσες Μελίνα Μερκούρη και Γ. Κασιμάτη το οποίο χωρίς σημαίες και πανό, με καρέκλες του σκηνοθέτη και με θεαματική αλλαγή, ακόμη και στις μουσικές επιλογές, επιχείρησε να δώσει την αίσθηση ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού κόμματος. Επρόκειτο για μία νέα φιλοσοφία διοργάνωσης κομματικού συνεδρίου, στην οποία στο σκηνικό πλαισίωναν 2 γιγαντοοθόνες Led Wall Dlite 10 καθώς και ένα Vidiwall της Philips. Χρησιμοποιήθηκαν καλώδια μήκους 30 χιλιομέτρων για να δικτυωθεί το στάδιο σε κλειστό κύκλωμα από 60 περίπου τηλεοράσεις έτσι ώστε να υπάρχει από όλα τα γραφεία η δυνατότητα παρακολούθησης από τα τεκταινόμενα στην κεντρική αίθουσα.

Παράλληλα υπερσύγχρονο ήταν και το κέντρο τύπου (state of the art). Στην αίθουσα όπου εργαζόταν οι δημοσιογράφοι όλα λειτουργούσαν δικτυακά με υπερσύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οποίοι είχαν οθόνες TFT και ήταν μονίμως συνδεδεμένοι με το Internet. Εκεί όμως πρωταγωνιστούσε το Vidiwall της Philips με 16 monitors που δημιουργούσαν μία τεράστια οθόνη. Από αυτά στα τέσσερα monitors μεταδίδονταν οι εργασίες του συνεδρίου και στα υπόλοιπα τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια. Ο ήχος αναμεταδιδόταν με ασύρματους δέκτες – ο κάθε δημοσιογράφος είχε τον δικό του – έτσι ώστε να επικρατεί απόλυτη ησυχία μέσα στην αίθουσα.

Εντυπωσιακό ήταν και το Internet Cafe στο οποίο είχαν τοποθετηθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οποίοι ήταν η πύλη στο διαδίκτυο και στα ντοκουμέντα του Συνεδρίου για την επικοινωνία των συνέδρων, των επισκεπτών καθώς και όλων των ενδιαφερομένων που είχαν την δυνατότητα να παρακολουθούν τις εργασίες του συνεδρίου από τα γραφεία ή τα σπίτια τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024