Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Catamarans Cup International
Ο πρώτος αγώνας με τη συμμετοχή καταμαράν κρουαζιέρας στην Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Catamarans Cup International

Το 2ο Catamarans Cup International, το οποίο διοργάνωσε η ISTION Yachting από 22 έως 29 Οκτωβρίου στον Αργοσαρωνικό, έληξε με επιτυχία και συμμετοχή πάνω από 200 ιστιοπλόων από 21 συνολικά χώρες.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Catamarans Cup International, το οποίο διοργάνωσε η ISTION Yachting από 22 έως 29 Οκτωβρίου στον Αργοσαρωνικό. Το 1ο Catamarans Cup International, που διοργανώθηκε την προηγούμενη χρονιά, καταγράφεται ως ο πρώτος αγώνας με τη συμμετοχή καταμαράν κρουαζιέρας στην Ελλάδα.

Στον αγώνα συμμετείχαν 22 ιστιοπλοϊκά  καταμαράν από 38 έως 62 πόδια, με περισσότερους από  200 συμμετέχοντες ιστιοπλόους από 21 συνολικά χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Καναδά, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Ισπανία, Ολλανδία, Ρωσία, Πολωνία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Βενεζουέλα, Ελβετία, Σουηδία, Αργεντινή, Βέλγιο, Ελλάδα).

Η τελετή έναρξης του αγώνα έλαβε χώρα στον Πόρο την 23η Οκτωβρίου, σε ειδική τελετή υπό την αιγίδα του Δήμου Πόρου. Η εκκίνηση δόθηκε την επόμενη ημέρα για το πρώτο σκέλος του αγώνα στη διαδρομή Πόρος – Σπέτσες. Στις Σπέτσες τιμήθηκαν οι νικητές του πρώτου σκέλους του αγώνα και πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός ντυσίματος Dress Off! με τη συμμετοχή όλων των πληρωμάτων.

Το δεύτερο σκέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου από Σπέτσες προς Λεωνίδιο. Στο Λεωνίδιο πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός Cook Off! με αντικείμενο τη μαγειρική πάνω στο σκάφος, ενώ στη γιορτή που ακολούθησε ο δήμαρχος Νότιας Κηνουρίας απένειμε τα έπαθλα στους νικητές.

Το τρίτο σκέλος του αγώνα περιλάμβανε τη διαδρομή Λεωνίδιο-Δοκός.

Στις 27 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε ο αγώνας έκλεισε στη Ύδρα με μεγάλη το διαγωνισμό φωτογραφίας Shoot Off! και την απονομή των επάθλων στους νικητές. Το πλήρωμα του σκάφους που κατετάγη πρώτο στη γενική κατάταξη κέρδισε το μεγάλο έπαθλο αξίας 5.000 ευρώ.

Την επόμενη και τελευταία ημέρα, τα σκάφη αναχώρησαν από την Ύδρα με προορισμό την Αθήνα, όπου όλα τα πληρώματα έδωσαν ραντεβού για την τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη 2012 για το 3ο Catamarans Cup International.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024