Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΗ Ελλάδα δημοφιλέστερος προοριμός για τους Σέρβους

Η Ελλάδα δημοφιλέστερος προοριμός για τους Σέρβους

Η Ελλάδα παραμένει και φέτος ο δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός των Σέρβων τουριστών, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ένωση Τουριστικών Πρακτορείων της Σερβίας (YUTA). Βάσει των στοιχείων […]

Η Ελλάδα παραμένει και φέτος ο δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός των Σέρβων τουριστών, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η<...> Ένωση Τουριστικών Πρακτορείων της Σερβίας (YUTA).

Βάσει των στοιχείων αυτών, η Ελλάδα έρχεται ως πρώτη επιλογή προορισμού των Σέρβων τουριστών με ποσοστό 34%, όσο ακριβώς και η Τουρκία, ακολουθεί η Αίγυπτος με 9%, το Μαυροβούνιο με 5%, με 4% η Σερβία, ενώ η Τυνησία, η Βουλγαρία και οι λοιποί προορισμοί με 7%.

Από τα στοιχεία των σερβικών τουριστικών πρακτορείων, τα οποία δημοσιεύονται στις εφημερίδες PRESS και KURIR, προκύπτει ότι οι πωλήσεις των τουριστικών πακέτων στη Σερβία για τη φετινή τουριστική περίοδο κατέγραψαν αύξηση κατά 20-40%.

Η αιχμή της τουριστικής περιόδου συνοδεύεται από μεγάλη κίνηση σε συνοριακές διόδους και αεροδρόμια, ενώ και στο εσωτερικό της Σερβίας δημιουργούνται μεγάλες ουρές αυτοκινήτων στα σύνορα από τουρίστες που κατευθύνονται στα θέρετρα της Ελλάδας, της Τουρκίας και της Βουλγαρίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024