Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΕΟΤ: Τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου κατακτούν τη σερβική τουριστική αγορά
Εκδήλωση

ΕΟΤ: Τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου κατακτούν τη σερβική τουριστική αγορά

Από την παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Βορείου Αιγαίου, Ν. Νύκτα, στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Στην πρεσβευτική κατοικία στο Βελιγράδι διοργανώθηκε παρουσίαση του Βορείου Αιγαίου.

H περαιτέρω προβολή και προώθηση των νησιών του Βόρειου Αιγαίου στη σερβική αγορά ήταν το αντικείμενο ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε στην πρεσβευτική κατοικία η Υπηρεσία ΕΟΤ Σερβίας, από κοινού με την ελληνική πρεσβεία στο Βελιγράδι.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν tour operators από τη σερβική πρωτεύουσα και τη Νις, δημοσιογράφοι, travel bloggers και επιχειρηματίες του κλάδου, ενώ την έναρξη έκανε η πρέσβης της Ελλάδας, κα Μαρία Λεβαντή.

Ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σερβίας, κ. Γιώργος Κακούτης, αναφέρθηκε εισαγωγικά στα γενικότερα χαρακτηριστικά του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, ενώ στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Βορείου Αιγαίου, κ. Νίκος Νύκτας, και τα στελέχη της Περιφέρειας, κ.κ. Βασιλική Ροδοπούλου και Μαρία Κόβα, έκαναν λεπτομερείς παρουσιάσεις για κάθε ένα από τα νησιά της περιοχής, ενημερώνοντας αναλυτικά τους προσκεκλημένους για τα μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτουν ως τουριστικοί προορισμοί.

Ακολούθησε γεύμα δικτύωσης (networking lunch), στη διάρκεια του οποίου οι δύο πλευρές εξέτασαν τρόπους διεύρυνσης των επαφών τους και αναβάθμισης της συνεργασίας τους, με σκοπό τη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα των νησιών αυτών στο σερβικό κοινό.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024