Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΈρευνες-ΜελέτεςΈρευνα YP&B: Μειώνονται παγκοσμίως τα ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους των Αμερικανών

Έρευνα YP&B: Μειώνονται παγκοσμίως τα ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους των Αμερικανών

Περίπου ένας στους πέντε επαγγελματίες αμερικάνους, 19%, πιστεύει ότι τα μελλοντικά του ταξίδια θα επηρεασθούν από τα γεγονότα της 11η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που έκανε στις ΗΠΑ […]

Περίπου ένας στους πέντε επαγγελματίες αμερικάνους, 19%, πιστεύει ότι τα μελλοντικά του ταξίδια θα επηρεασθούν από τα γεγονότα της 11η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με<...> τα αποτελέσματα έρευνας που έκανε στις ΗΠΑ η εταιρία Yesawich, Pepperdine & Brown(YP&B<.>), που ασχολείται με τις τουριστικές τάσεις των Αμερικανών.

'Οι αριθμοί δείχνουν ότι τέσσερις στους πέντε ταξιδιώτες έχουν γυρίσει στις συνήθειες τους πριν την 11η Σεπτεμβρίου. Από αυτούς που έχουν αλλάξει τα επαγγελματικά τους σχέδια, πολλοί ακόμα ταξιδεύουν, αλλά οδηγούν αντί να πετούν΄, ανακοίνωσε ο κ. Yesawich πρόεδρος της εταιρίας Yesawich, Pepperdine & Brown.

Μεταξύ των ταξιδιωτών για επαγγελματικούς λόγους, οι οποίοι λένε ότι τα ταξιδιωτικά τους σχέδια θα συνεχίσουν να επηρεάζονται από τα τρομοκρατικά γεγονότα περίπου επτά στους δέκα, 69%, ανακοίνωσαν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορούν θα οδηγούν αντί να πετούν. Περισσότεροι από τους μισούς, 56%, θα κάνουν λιγότερα διεθνή ταξίδια και έξι στους δέκα δεν θα ταξιδεύουν σε ορισμένες περιοχές που θεωρούν επικίνδυνες, όπως η Νέα Υόρκη με 46%, η Μέση Ανατολή με 23%, και η Ουάσινγκτον με 23%.

Μεταξύ των ταξιδιωτών που θα ακυρώσουν ή θα κάνουν λιγότερα επαγγελματικά ταξίδια στο μέλλον, το 29% ανακοίνωσαν ότι θα το πράξουν γιατί πιστεύουν ότι το 'δεν είναι ασφαλές το να πετάς', 16% πιστεύει ότι τα αεροπορικά ταξίδια είναι 'πάρα πολύ επικίνδυνα', και 13% ανακοίνωσαν ότι η εταιρία τους έχει μειώσει τα αεροπορικά ταξίδια γιατί ανησυχεί για την οικονομία.

Περίπου τέσσερις στους 10 ταξιδιώτες για επαγγελματικούς λόγους, 42%, επισκέφθηκαν το Internet για να βρουν ευκαιρίες για φθηνούς ναύλους και προσφορές τιμών μετά την 11η Σεπτεμβρίου, αριθμός που είναι λίγο μικρότερος από εκείνους που ταξιδεύουν για διακοπές. Περίπου, το ένα τρίτο από αυτούς έκανε κράτηση είτε αεροπορικού εισιτηρίου είτε ξενοδοχείου για μελλοντικό επαγγελματικό ταξίδι.

Ακόμα, περίπου τέσσερις στους 10 ταξιδιώτες για επαγγελματικούς λόγους ανακοίνωσαν ότι είναι επιφυλακτικοί με την αλληλογραφία τους μετά τα κρούσματα του Άνθρακα.

Η έρευνα έγινε σε 761 ταξιδιώτες για επαγγελματικούς λόγους την εβδομάδα 5-11 Νοεμβρίου, πριν το δεύτερο ατύχημα στη Νέα Υόρκη και έχει +/- 3.5% ακρίβεια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024