Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣτην Ελλάδα για ντοκυμαντέρ η ιστορική εταιρία παραγωγής cinecitta

Στην Ελλάδα για ντοκυμαντέρ η ιστορική εταιρία παραγωγής cinecitta

Συνεργείο για την πραγματοποίηση ενός ντοκιμαντέρ, με τίτλο “Sulle rotte del cinema” – Στην ρότα του κινηματογράφου – με θέμα την περιήγηση σε περιοχές, που κατά το παρελθόν, έχουν γυριστεί […]

Συνεργείο για την πραγματοποίηση ενός ντοκιμαντέρ, με τίτλο “Sulle rotte del cinema” – Στην ρότα του κινηματογράφου – με θέμα την περιήγηση σε περιοχές, που κατά το παρελθόν, έχουν γυριστεί κινηματογραφικές παραγωγές, απέστειλε<...>η ιταλική εταιρία παραγωγής cinecitta Entertainment σε συνεργασία με το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ρώμης.

Τα πιo ωραία μέρη στον κόσμο τις περισσότερες φορές τα γνωρίζουμε μέσα από τις ταινίες. Είναι ένας οδηγός για τον τουρίστα που θέλει να δει τις μυθικές τοποθεσίες της φαντασίας του. Η Ελλάδα κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού με την ιστορία, την τέχνη και την φιλοσοφία της ανέκαθεν ενέπνευσε τους μεγάλους σκηνοθέτες του διεθνούς κινηματογράφου να γυρίσουν τα έργα τους στα υπέροχα ελληνικά τοπία.

Παράλληλα, κατόπιν συμφωνίας με την εταιρία παραγωγής, το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ρώμης εξασφάλισε το δικαίωμα διαφημιστικής προβολής και τη διάθεση σε οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης της Ιταλίας, του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ που θα μεταδωθεί στο τηλεοπτικό κανάλι MARCO POLO τον Μάιο του 2007.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024