Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑρχές του 2006 η οδηγία της Ε.Ε. για την επιβολή φόρων στις αεροπορικές εταιρίες

Αρχές του 2006 η οδηγία της Ε.Ε. για την επιβολή φόρων στις αεροπορικές εταιρίες

Αποφασισμένη να επιβάλλει επιπλέον φορολογία και στις αεροπορικές εταιρίες, λόγω της έκλυσης επιβλαβών ουσιών στην ατμόσφαιρα,είναι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού `Focus`. Μάλιστα, ο αρμόδιος για […]

Αποφασισμένη να επιβάλλει επιπλέον φορολογία και στις αεροπορικές εταιρίες, λόγω της έκλυσης επιβλαβών ουσιών στην ατμόσφαιρα,<...>είναι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού `Focus`.

Μάλιστα, ο αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος επίτροπος της Κομισιόν, κ. Σταύρος Δήμας, αναμένεται να καταθέσει στην Επιτροπή, στις αρχές του 2006, σχέδιο νόμου – οδηγία, η οποία θα συμπεριλάβει και τις αεροπορικές πτήσεις στις διατάξεις που αφορούν στην έκλυση επιβλαβών ουσιών στην ατμόσφαιρα και οι οποίες έχουν ήδη πανευρωπαϊκή ισχύ.

Επίσης, η Κομισιόν, όπως αναφέρει το περιοδικό, μέσω του κ. Σταύρου Δήμα, παρήγγειλε επιστημονική μελέτη – έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας κατέδειξαν ότι μετά τις βιομηχανικές μονάδες και οι αεροπορικές εταιρίες πρέπει να καταβάλλουν περιβαλλοντικούς φόρους για την επιβάρυνση που προκαλούν στην ατμόσφαιρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024