Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕρώτηση Παρασκευά για το αεροδρόμιο Ρόδου

Ερώτηση Παρασκευά για το αεροδρόμιο Ρόδου

Ερώτηση στον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλη Λιάπη, για το Αεροδρόμιο της Ρόδου κατέθεσε την Τετάρτη στη Βουλή, ο κ. Ιωάννης Παρασκευάς, βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ο κ. Παρασκευάς […]

Ερώτηση στον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλη Λιάπη, για το Αεροδρόμιο της Ρόδου κατέθεσε την Τετάρτη στη Βουλή, ο κ. Ιωάννης Παρασκευάς, βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ο κ. Παρασκευάς αναφέρθηκε στο γεγονός ότι<...> πριν από λίγο καιρό ο κ. Υπουργός επισκέφτηκε το αεροδρόμιο και εγκαινίασε το νέο κτιριακό συγκρότημα αν και τμηματικά έγιναν και άλλα εγκαίνια.

Όπως, τόνισε, τα έργα που βελτίωσαν τη λειτουργία του Αεροδρομίου σχεδιάστηκαν και άρχισε η κατασκευή τους επί κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν επαρκούν από μόνα τους για την εύρυθμη λειτουργία του Αεροδρομίου της Ρόδου.

«Κάθε χρόνο διακινούνται περίπου 3.500.000 επιβάτες και εξυπηρετούνται περισσότερες από 33.000 πτήσεις. Το προσωπικό όμως που καλείται να εξυπηρετήσει όλο αυτό τον όγκο των επιβατών είναι ελάχιστο και μάλιστα σε θέσεις ευθύνης. Η ασφάλεια του Αεροδρομίου βρίσκεται σε οριακό σημείο», είπε ο κ. Παρασκευάς.

Ο κ. Παρασκευάς έθεσε στον κ. Υπουργό τα ακόλουθα ερωτήματα:

  1. Είναι δυνατή η λειτουργία του τμήματος αεροναυτιλίας με 4 υπαλλήλους αντί των 15 που προβλέπει ο Οργανισμός;
  2. Μπορούν να ανταποκριθούν στον όγκο της δουλειάς οι 103 υπάλληλοι αντί των 167 που προβλέπει ο Οργανισμός;
  3. Προτίθεται ο κ. Υπουργός να καλύψει αυτά τα κενά ούτως ώστε και εξυπηρέτηση να υπάρχει και η ασφάλεια των πτήσεων να διασφαλίζεται;
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024