Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑυξημένος ο αριθμός τουριστών στην Κροατία με κρουαζιερόπλοιο

Αυξημένος ο αριθμός τουριστών στην Κροατία με κρουαζιερόπλοιο

Σημαντικά αυξημένος, σε σχέση με πέρσι, αναμένεται να παρουσιαστεί ο αριθμός τουριστών, που θα επιλέξουν να επισκεφτούν φέτος την Κροατία με κρουαζιερόπλοιο, καθώςοι ειδικοί κάνουν λόγο για αύξηση της τάξης […]

Σημαντικά αυξημένος, σε σχέση με πέρσι, αναμένεται να παρουσιαστεί ο αριθμός τουριστών, που θα επιλέξουν να επισκεφτούν φέτος την Κροατία με κρουαζιερόπλοιο, καθώς<...>οι ειδικοί κάνουν λόγο για αύξηση της τάξης του 15%, με τις εκτιμήσεις να αγγίζουν το 1 εκατ. επιβάτες σε δύο χρόνια. Σημειώνεται ότι το 2005 επισκέφτηκαν την Κροατία 675.500 τουρίστες με 849 κρουαζιερόπλοια.

Τα περισσότερα κρουαζιερόπλοια δένουν στα λιμάνια του Ντουμπρόβνικ, του Σπλιτ, του Ζαντάρ, του Σιμπένικ, του Κορκούλα, του Ρόβινι και της Ριέκα, ενώ η κυβέρνηση της χώρας επενδύει χρόνο με το χρόνο όλο και περισσότερο στην ανάπτυξη αυτής της μορφής τουρισμού, με απόδειξη την πρόσφατη υπογραφή συμφωνίας μεταξύ της Ένωσης Οργανισμών Λιμένος της Κροατίας και του Ινστιτούτου Τουρισμού της χώρας για την ανάθεση μελέτης γύρω από την ανάπτυξη του τουρισμού με κρουαζιερόπλοιο στην Αδριατική Θάλασσα, η οποία αναμένεται να παραδοθεί στην Ένωση από το Ινστιτούτο σε διάστημα μικρότερο των 180 ημερών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024