Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΔεν δέχθηκε η Τουρκία ομοφυλόφιλους τουρίστες

Δεν δέχθηκε η Τουρκία ομοφυλόφιλους τουρίστες

Απαγορεύθηκε από τις τουρκικές αστυνομικές αρχές η επίσκεψη ομάδας Αμερικανών, Βρετανών και Γάλλων ομοφυλόφιλων στην περιοχή του Κουσάντασι και στην πόλη της αρχαίας Εφέσου, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του τουρκικού […]

Απαγορεύθηκε από τις τουρκικές αστυνομικές αρχές η επίσκεψη ομάδας Αμερικανών, Βρετανών και<...> Γάλλων ομοφυλόφιλων στην περιοχή του Κουσάντασι και στην πόλη της αρχαίας Εφέσου, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Sabah η απαγόρευση προήλθε από το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.
Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από πληροφορίες ότι η συγκεκριμένη ομάδα των ομοφυλόφιλων επρόκειτο να προκαλέσει "αναστάτωση" σε παραδοσιακό αγώνα ανδρικής πάλης, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην περιοχή του Εντίρνε, Ανδριανούπολη, κοντά στα σύνορα με τη Βουλγαρία.
Δημοσίευμα της Hurriyet αναφέρει ότι ο δήμαρχος του Κουσάντασι, κ. Φουάτ Ακντογκάν, ζήτησε συγγνώμη από τους τουρίστες για τη στάση του επίσημου τουρκικού κράτους, που, όπως είπε, αμαυρώνει την εικόνα της χώρας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024