Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚλειστά τα κύρια τουριστικά αξιοθέατα και μνημεία της Ουάσινγκτον

Κλειστά τα κύρια τουριστικά αξιοθέατα και μνημεία της Ουάσινγκτον

Παρόλο ότι τα πάρκα, τα μουσεία, και τα διάφορα μνημεία στην Ουάσινγκτον έχουν πια ανοίξει τις πόρτες τους στο κοινό, τα κύρια μνημεία της πόλης όπως ο Λευκός Οίκος, το […]

Παρόλο ότι τα πάρκα, τα μουσεία, και τα διάφορα μνημεία στην Ουάσινγκτον έχουν πια ανοίξει τις πόρτες τους στο κοινό, τα κύρια μνημεία της πόλης<...> όπως ο Λευκός Οίκος, το Καπιτώλιο, και ο Εθνικός Καθεδρικός Ναός παραμένουν κλειστά.

Οι ιθύνοντες του τουρισμού αναφέρουν ότι στο Διαμέρισμα της Κολούμπια δεν έχει γίνει καμιά καταστροφή μιας και το πεντάγωνο βρίσκεται στην απέναντι ακριβώς όχθη του ποταμού Πότομακ. Τα μέλη του Washington Convention and Visitors Association εστιάζουν την προσοχή τους στα βραχυπρόθεσμα προβλήματα δίνοντας σαφής πληροφορίες στους επισκέπτες που παραμένουν στην πόλη, και σε αυτούς που πρέπει να ακυρώσουν κάποιο αεροπορικό ταξίδι λόγω της κατάστασης.

Όσο για τα μέλλον προβλέπεται ότι θα γίνουν διάφορες αλλαγές ακόμα και στην Ουάσινγκτον που θεωρούσε τον εαυτό της ως μια από τις πιο ασφαλείς πόλεις των ΗΠΑ. Ιδιαίτερη σημασία θα δίνεται στα γκρουπ των επισκεπτών και στους συνέδρους.

Εν τω μεταξύ, η τουριστική βιομηχανία της Νέας Υόρκης έχει παγώσει, προσπαθώντας να συνέλθει από το κτύπημα στο World Trade Center. Το Άγαλμα της Ελευθερίας και το νησί Ellis Island είναι κλειστά και δεν έχει καν ανακοινωθεί πότε θα ανοίξουν.

Κανένας δεν μπορεί να πλησιάσει στην περιοχή που έχει κτυπηθεί και πολλά ξενοδοχεία στο Lower Manhattan έχουν κτυπηθεί από τα συντρίμμια του World Trade Center όταν αυτό κατάρρευσε. Επίσης, μεγάλες ζημιές υπάρχουν στο Marriott World Trade Center το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τους δίδυμους πύργους. Φυσικά όλα τα τριγύρω κτίρια έχουν εκκενωθεί συμπεριλαμβανομένου και του ξενοδοχείου των διδύμων πύργων World Trade Center hotel, του οποίου οι ζημιές δεν είναι ακόμα γνωστές, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της ξενοδοχειακής αλυσίδας Marriott.

Οι πελάτες του ξενοδοχείου των διδύμων πύργων έχουν μεταφερθεί σε άλλα ξενοδοχεία της αλυσίδας Marriott που βρίσκονται σε ασφαλή σημεία της Νέας Υόρκης.

Η εταιρία Hilton, που είναι ιδιοκτήτης δύο ξενοδοχείων του Hilton Millenium και του Embassy Suites Battery Park, που βρίσκονται κοντά στο World Trade Center, ανακοίνωσε ότι ενώ έχουν εκκενωθεί τα κτίρια, δεν έχουν αναφερθεί ζημιές. Όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της, τα εκατοντάδες σπασμένα τζάμια είναι μια πολύ μικρή ζημιά.

Πολλά ξενοδοχεία έχουν 'επιταχθεί' για να φιλοξενήσουν τα συνεργεία διάσωσης, και τους ανθρώπους που προσπαθούν να μετατρέψουν το 'πεδίο της μάχης' σε σύγχρονη πόλη. Στο ξενοδοχείο Rihga Royal έχουν στηθεί τα 'στρατηγεία' της διάσωσης, στις συνεδριακές αίθουσες και στα δωμάτια που ήταν κλειστά για ανακαίνιση. Η διευθύντρια του πωλήσεων του Marmara Manhattan κ. Wendy Kleinman ανακοίνωσε ότι όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι διαθέσιμα για τα μέλη των συνεργείων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024