Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΜια Σαντορίνη… στην Ταϊλάνδη
Εμπορικό κέντρο με κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική στην ταϊλάνδέζικη πόλη Cha-am

Μια Σαντορίνη… στην Ταϊλάνδη

Το Santorini Park Cha-am αποτελεί ένα εμπορικό κέντρο έκτασης 60 στρεμμάτων στην πόλη Cha-am της Ταϊλάνδης, στα αρχιτεκτονικά πρότυπα και τα χρώματα της Σαντορίνης.

Μικρογραφία της Σαντορίνης έχει δημιουργήσει η Pena Group, κατασκευάστρια εταιρεία ενός εμπορικού κέντρου στην πόλη  Cha-Am της Ταϊλάνδης. Το πάρκο, έκτασης 60 στρεμμάτων, περιλαμβάνει με καταστήματα και χώρους αναψυχής και ακολουθεί πιστά την αρχιτεκτονική και τα χρώματα της Σαντορίνης. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του Santorini Park, “ελάτε να ζήσετε την εμπειρία ενός χώρου, οπου η αρχιτεκτονική εμπνεύστηκε από την ιδεώδη ομορφιά του ελληνικού νησιού της Σαντορίνης”.

Η κα Nasvera Tantichirasakul, αναπλ. διευθύντρια του Ομίλου Pena, αναγνωρίζοντας την αυξανόμενες δυνατότητες του τουρισμού και των αγορών στην περιοχή, δημιούργησε το Santorini Park Cha-am, ένα εντελώς νέο εγχείρημα, που ενσωματώνει τουριστικά στοιχεία και το κάνει προορισμό από μόνο του.

Το Santorini Park Cha-am λειτουργεί υπό το συνθημα “διασκεδαστική αγοραστική εμπειρία”, “πνιγμένη” στο μπλε και το άσπρο, ενώ αρχιτεκτονικά αντλεί την έμπνευση από τη Σαντορίνη. Πάνω από 50 εκατ. μπατ έχουν επενδυθεί στα γλυπτά pop art και μοντέρνας τέχνης που κοσμούν τους χωρους του κέντρου.

Τα επίσημα εγκαίνια του “Santorini Park” θα γίνουν στις 5 Μαΐου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024