Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτην Αθήνα το πανευρωπαϊκό συνέδριο των Διμερών Ιταλικών Επιμελητηρίων

Στην Αθήνα το πανευρωπαϊκό συνέδριο των Διμερών Ιταλικών Επιμελητηρίων

Τους εκπροσώπους των Διμερών Ιταλικών Επιμελητηρίων απ` όλη την Ευρώπη υποδέχεται στις 27 και στις 28 Μαΐου 2005η Αθήνα και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο για το ετήσιο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο. Με τη […]

Τους εκπροσώπους των Διμερών Ιταλικών Επιμελητηρίων απ` όλη την Ευρώπη υποδέχεται στις 27 και στις 28 Μαΐου 2005<...>η Αθήνα και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο για το ετήσιο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο. Με τη συμμετοχή των Προέδρων και των Γενικών Γραμματέων όλων των Διμερών Ιταλικών Επιμελητηρίων της ευρωπαϊκής ζώνης, θα αναδειχθεί με ιδιαίτερα παραγωγικό τρόπο, ένα θέμα που ενδιαφέρει την Ευρώπη: `το ελληνικό και το ιταλικό μοντέλο απέναντι στους νέους ανταγωνιστές της παγκόσμιας αγοράς`.

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από τον αύξοντα βαθμό δυσκολίας της επιχειρηματικής δράσης σ` όλο τον κόσμο, οι εκπρόσωποι των Διμερών Ιταλικών Επιμελητηρίων θ` ανταλλάξουν απόψεις πάνω στους νέους νόμους για μια πιο σίγουρη αγορά, την υπεράσπιση της πνευματικής περιουσίας και την ανάδειξη της ευρωπαϊκής και ιταλικής παραγωγικής διαδικασίας διεθνώς, ενώ θα αναφερθούν εκτενώς και στο ανθρώπινο δυναμικό και τα δίκτυα διανομής, τους αποφασιστικούς, δηλαδή, παράγοντες που χρειάζονται για να επιτευχθεί ο ανταγωνισμός.

Στις εργασίες του Συνεδρίου που θα λάβουν χώρα την Παρασκευή 27 Μαΐου, το `παρών` θα δώσουν από την ιταλική πλευρά, ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα, κ. Cavarai, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Διμερών Ιταλικών ΕΠιμελητηρίων, κ. Pollastri, και ανώτερα στελέχη του ιταλικού Υπουργείου Ανάπτυξης. Από την ελληνική πλευρά, την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα χαιρετίσουν ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Ιωάννης Παπαθανασίου, η Βουλευτής Επικρατείας της Αντιπολίτευσης και πρώην Επίτροπος της Ε.Ε., κ. Aννα Διαμαντοπούλου, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ, κ. Ιωάννης Δραπανιώτης, αλλά και ανώτερα διευθυντικά στελέχη των Υπουργείων Εξωτερικών και Οικονομίας και Οικονομικών.

Ενώ, στις 28 Μαΐου, το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών θα αναλάβει να ξεναγήσει τους εκπροσώπους των Διμερών Ιταλικών Επιμελητηρίων σε ένα από τα πιο αρχοντικά νησιά της Ελλάδας, τον Πόρο. Το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο θα ταξιδέψει για μία ημέρα μέχρι το νησί του Αργοσαρωνικού, όπου θα πραγματοποιηθεί η Συνέλευση των Γενικών Γραμματέων των Διμερών Ιταλικών Επιμελητηρίων της Ευρώπης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024