Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΒίζα το κλειδί για να ανοίξει η κινεζική αγορά

Βίζα το κλειδί για να ανοίξει η κινεζική αγορά

Επαφές με το ΥΠ.ΕΞ για διευκόλυνση της παροχής βίζα στους Κινέζους τουρίστες έχει το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης όπως ανέφερε ο υφυπουργός Αναστάσιος Λιάσκος στο ελληνοκινεζικό forum που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Philoxenia…

Επαφές με το ΥΠ.ΕΞ για διευκόλυνση της παροχής βίζα στους Κινέζους τουρίστες έχει το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης όπως ανέφερε<...> ο υφυπουργός Αναστάσιος Λιάσκος στο ελληνοκινεζικό forum που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Philoxenia. Το Υ.Τ.Α. έχει αποσπάσει τη διαβεβαίωση του κ. Βαληνάκη για το άνοιγμα νέων προξενείων στις βασικές περιοχές της Κίνας. Αναφερόμενος στο θέμα της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης ο κ. Λιάσκος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι το Υ.Τ.Α. είναι σε επικοινωνία με το Υ.Μ.Ε. και με τις Ολυμπιακές Αερογραμμές για τη σύντομη λύση του θέματος που φρενάρει την ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος από την Κίνα.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών κ. Γιώργος Καραμάνος αναφερόμενος στο θέμα έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι η απευθείας αεροπορική σύνδεση θα πραγματοποιηθεί άμεσα, αν όχι από τις Ο.Α., από τις κινεζικές εταιρίες μόλις λυθεί το θέμα της βίζα το οποίο εμποδίζει την μεγάλη μάζα των Κινέζων να επιλέξει την Ελλάδα. Από τη μεριά της η κ. Sui Hui, εμπορικός ακόλουθος της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα εξέφρασε την απορία της για την έκταση που έχει πάρει το θέμα της βίζα τη στιγμή που όπως ανέφερε η διαδικασία έκδοσης είναι η ευκολότερη δουλειά του κόσμου και το μόνο που έχει να κάνει το ΥΠ.ΕΞ. είναι να αυξήσει το προσωπικό της ανάλογα με τη ζήτηση από το ενάμιση άτομο που είναι σήμερα. Επίσης, τόνισε ότι οι Κινέζοι τουρίστες προκειμένου να έρθουν στην Ελλάδα θέλουν να έχουν προσφορά με συγκεκριμένες τιμές για όλο το ταξίδι, να τηρείται το πρόγραμμα και όλα να είναι οργανωμένα, πράγμα που δεν συμβαίνει στην χώρα μας όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024