Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΞεκίνησαν τα δρομολόγια της easyJet από Αθήνα για Μιλάνο

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια της easyJet από Αθήνα για Μιλάνο

Νέα καθημερινή τακτική πτήση από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών `Ελευθέριος Βενιζέλος` προς το Μιλάνο / Malpensa, εγκαινίασε την Παρασκευή,10 Μαρτίου 2006, η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους easyJet. Η καθημερινή απευθείας […]

Νέα καθημερινή τακτική πτήση από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών `Ελευθέριος Βενιζέλος` προς το Μιλάνο / Malpensa, εγκαινίασε την Παρασκευή,<...>10 Μαρτίου 2006, η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους easyJet. Η καθημερινή απευθείας σύνδεση με το Μιλάνο είναι το τέταρτο ημερήσιο δρομολόγιο της easyJet από την Αθήνα και αναμένεται κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας να μεταφέρει περισσότερους από 100.000 επιβάτες.

Η easyJet είναι η πρώτη εταιρία χαμηλού κόστους που συνδέει την Αθήνα και το Μιλάνο με τακτικές πτήσεις, καθώς μέχρι σήμερα το ταξιδιωτικό κοινό εξυπηρετείτο από τις παραδοσιακές εταιρίες και με πολύ υψηλούς ναύλους. Όπως διαφαίνεται από τις μέχρι τώρα κρατήσεις, η νέα απευθείας σύνδεση είναι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, ήδη δημοφιλής και από τις δύο αγορές. Η νέα απευθείας πτήση Αθήνα – Μιλάνο της easyJet θα εξυπηρετήσει σημαντικά τους Έλληνες επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή, ενώ σημαντικά αναμένεται να είναι και τα οικονομικά οφέλη για τον εισερχόμενο τουρισμό της Αθήνας, καθώς το νέο δρομολόγιο έχει προσελκύσει ήδη σημαντικό αριθμό Ιταλών επιβατών.

Για τη νέα πτήση της easyJet, ο Περιφερειακός Διευθυντής για την Ελλάδα, κ. Arnaldo Munoz, δήλωσε τα εξής: “Με ιδιαίτερη χαρά εγκαινιάζουμε τη νέα απευθείας πτήση της easyJet από Αθήνα προς Μιλάνο / Malpensa. Ο συγκεκριμένος προορισμός πιστεύουμε ότι όχι μόνο θα προσελκύσει τους Έλληνες επιβάτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής ή να αναπτύξουν επαγγελματικούς δεσμούς, αλλά θα συμβάλει εξίσου και στον τουρισμό της Αθήνας, προσελκύοντας Ιταλούς να επισκεφθούν την ελληνική πρωτεύουσα”.

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου δρομολογίου, ο Γενικός Διευθυντής του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, κ. Alfred Van der Meer, δήλωσε σχετικά: “Είναι πάντα ιδιαίτερη χαρά για το αεροδρόμιό μας να υποδέχεται νέα δρομολόγια των αεροπορικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο “Ελευθέριος Βενιζέλος. Καλωσορίζουμε τη νέα πτήση της easyJet προς Μιλάνο και της ευχόμαστε καλή επιτυχία!”.

Σημειώνεται ότι η easyJet διαθέτει σήμερα στόλο 111 αεροσκαφών, δραστηριοποιείται σε 76 αεροδρόμια και 21 χώρες, προσφέροντας 268 συνδέσεις, ενώ την περασμένη χρονιά μετέφερε περισσότερους από 30 εκατομμύρια επιβάτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024