Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΑμεσα ξεκινάει η καμπάνια για το 2006

Αμεσα ξεκινάει η καμπάνια για το 2006

Aμεσα και μάλιστα μέσα στον Φεβρουάριο του 2005 προγραμματίζεται να ξεκινήσει η τουριστική καμπάνια του ΕΟΤ για το 2006. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στον μήνα θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την εκδήλωση ενδιαφέροντος των εταιριών που θα αναλάβουν το media plan και την υλοποίηση της διαφημιστικής καμπάνιας για την…

Aμεσα και μάλιστα μέσα στον Φεβρουάριο του 2005 προγραμματίζεται να ξεκινήσει η τουριστική καμπάνια του ΕΟΤ για το<…> 2006. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στον μήνα θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την εκδήλωση ενδιαφέροντος των εταιριών που θα αναλάβουν το media plan και την υλοποίηση της διαφημιστικής καμπάνιας για την επόμενη τουριστική χρονιά, στο πλαίσιο της προσπάθειας του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του ΕΟΤ για όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος που αποτελεί χρόνιο και πάγιο αίτημα όλων των τουριστικών φορέων.

Επίσης, ομαλά εξελίσσεται ο πρώτος κύκλος της διαφημιστικής εκστρατείας του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο καλύπτοντας διαφημιστική εκστρατεία, ύψους 31,9 εκατ. ευρώ. Όπως έχει ανακοινωθεί πρόσθετα κονδύλια ύψους 28 εκατ. ευρώ θα διατεθούν για τη διαφήμιση, από τη θεσμοθετημένη χρηματοδότηση των εσόδων, που προκύπτουν από την απορρόφηση μέρους των μικτών κερδών των καζίνο της Πάρνηθας και της Κέρκυρας.

Είναι πραγματικότητα ότι για πρώτη φορά οι διαφημιστικές εκστρατείες της Ελλάδας στο εξωτερικό ξεκινούν έγκαιρα με αποτέλεσμα να μην στοχεύουν στην προσέλκυση του τουρίστα της τελευταίας στιγμής, που συνήθως αποφέρει μικρότερο οικονομικό όφελος, αλλά στην ευρεία διάχυση του μηνύματος για διακοπές στην Ελλάδα. Στην φωτογραφία παρουσιάζουμε το διαφημιστικό πανώ που βρίσκεται έξω από τη Σκάλα του Μιλάνου, ως ένα παράδειγμα του κοινού που προσπαθεί η Ελλάδα να προσελκύσει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024