Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΆρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τα ‘Ανθεστήρια’ της Ρόδου

Άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τα ‘Ανθεστήρια’ της Ρόδου

Άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής των δήμων και των φορέων για τα ‘Ανθεστήρια 2000’ που διοργανώνονται στη Ρόδο, με οργανωτή όπως κάθε χρόνο τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Ροδίων, ΠΟΔΡ. Η […]

Άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής των δήμων και των φορέων για τα 'Ανθεστήρια 2000' που διοργανώνονται στη Ρόδο<.>, με οργανωτή όπως κάθε χρόνο τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Ροδίων, ΠΟΔΡ<...>. Η προθεσμία λήγει στις 10 Μαΐου ενώ τα 'Ανθεστήρια' θα γίνουν την Κυριακή 21 Μαΐου 2000.
Στην φετινή διοργάνωση θα πάρει μέρος αντιπροσωπεία 180 ατόμων από την Κέρκυρα με χορωδία μαντολινάτα και φιλαρμονική ύστερα από πρωτοβουλία του συλλόγου Κερκυραίων Ρόδου, της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Κέρκυρας και του ΠΟΔΡ. Ο ΠΟΔΡ θα βραβεύσει και φέτος τις καλύτερες συμμετοχές αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων, όπως και τις αυλές, τους κήπους, και τα μπαλκόνια με την ωραιότερη εμφάνιση.
Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Μανώλης Αντώνογλου δήλωσε ότι 'αυτή την φορά θα δοθεί βάρος στην ποιότητα, με αυστηρότητα σε ότι αφορά στην αισθητική των αρμάτων, αλλά και την γρήγορη ροή της παρέλασης. Επίσης, για πρώτη φορά η γιορτή θα πλαισιωθεί με ζωντανή μουσική για την οποία θα φροντίσουν οι φιλαρμονικές που θα πάρουν μέρος'

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024