Τελευταία νέα
ΑρχικήΣε νέα τοποθεσία τα γραφεία της Thrifty Car Rental στην Αμερική

Σε νέα τοποθεσία τα γραφεία της Thrifty Car Rental στην Αμερική

Άλλαξαν τοποθεσία τα γραφεία της εταιρίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων Thrifty Car Rental στο διεθνές αεροδρόμιο του Ορλάντο στις ΗΠΑ. Τα νέα γραφεία στοίχισαν στην εταιρία 5,5 εκατ. δολάρια και ξεκίνησαν να […]

Άλλαξαν τοποθεσία τα γραφεία της εταιρίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων Thrifty<.> Car Rental στο διεθνές αεροδρόμιο<...> του Ορλάντο στις ΗΠΑ. Τα νέα γραφεία στοίχισαν στην εταιρία 5,5 εκατ. δολάρια και ξεκίνησαν να λειτουργούν στις 14 Απριλίου του 2000. Τα γραφεία είναι ανοικτά όλο το 24ώρο και τριγύρω τους υπάρχει χώρος στάθμευσης για 900 αυτοκίνητα.
Ο ιδιοκτήτης και διευθυντής των γραφείων του Ορλάντο κ. Larry Nieves ανακοίνωσε ότι 'τα νέα γραφεία είναι διπλάσια σε μέγεθος από τα προηγούμενα βοηθώντας έτσι στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και διατηρώντας τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης που πάντα είχε η Thrifty.'
Τώρα θα μπορούν ταυτόχρονα να εξυπηρετούνται 12 πελάτες και ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί Thrifty Blue Chip Express Rental Program, το οποίο απευθύνεται στους ήδη πελάτες της εταιρίας και τους εξυπηρετεί σε ταχύτατους χρόνους.
Στον προθάλαμο των γραφείων ο πελάτης μπορεί αν βρει βοήθεια για κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο, για τα αξιοθέατα του Ορλάντο, όπως επίσης και για τους κανόνες οδήγησης της περιοχής.
Η εταιρία Thrifty Car Rental, μαζί με την Thrifty Car Sales, είναι θυγατρική της Thrifty, Inc. Η Thrifty Car Rental διαθέτει 1.200 σημεία πώλησης σε 67 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024