Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΧριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό cocktail της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής
Συγκέντρωση εσόδων για το Σύλλογο ΑμεΑ Αγάπη Χαλκιδικής

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό cocktail της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

Η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής θα διαθέσει το χρηματικό ποσό από το χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό cocktail της, στο Σύλλογο ΑμεΑ Αγάπη.

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής οργάνωσε Χριστουγεννιάτικο cocktail σε γνωστό Bar- Restaurant της Θεσσαλονίκης. Η πρωτοβουλία είχε ως βασικό σκοπό τη συγκέντρωση εσόδων για το Σύλλογο ΑμεΑ “Αγάπη” Χαλκιδικής.

Πολλοί χαιρέτισαν την πρωτοβουλία και ακόμη περισσότεροι την τίμησαν με την παρουσία τους: Ξενοδόχοι της Χαλκιδικής, τουριστικοί πράκτορες Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής και της τοπικής αυτοδιοίκησης, φίλοι και γνωστοί που παρευρέθησαν για να στηρίξουν το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης.

Ο πρόεδρος, κ. Γρηγόρης Τάσιος, το Δ.Σ. και οι συνεργάτες της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής υποδέχθηκαν εκτός των άλλων, την πρόεδρο του Συλλόγου “Αγάπη”, κα Γούσιου – Κουτζιαρή και μέλη του Δ.Σ., τον αερολιμενάρχη Θεσσαλονίκης κ. Αχιλλέα Τοπούζα και τον κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, εξήρε την Ένωση για την πρωτοβουλία της και συνεχάρη τον πρόεδρο.

Εκτός του χρηματικού ποσού που θα διατεθεί στο Σύλλογο ΑμεΑ “Αγάπη”, η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής απευθύνεται στα μέλη της, προκειμένου να παροτρύνει τη συνεργασία τους με το σύλλογο. Ήδη, οι παρευρισκόμενοι ξενοδόχοι δεσμεύτηκαν για περαιτέρω ενημέρωση και δράσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024