Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔέκα καινούργια δρομολόγια από την easyJet το φετινό καλοκαίρι

Δέκα καινούργια δρομολόγια από την easyJet το φετινό καλοκαίρι

Την εισαγωγή δέκα καινούργιων δρομολογίων για αυτό το καλοκαίρι, που συμπεριλαμβάνουν πέντε καινούργιες πόλεις, ανακοίνωσε χτες,Τετάρτη 8 Μαρτίου 2006, η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους easyJet. Μετά την ανακοίνωση της προηγουμένης […]

Την εισαγωγή δέκα καινούργιων δρομολογίων για αυτό το καλοκαίρι, που συμπεριλαμβάνουν πέντε καινούργιες πόλεις, ανακοίνωσε χτες,<...>Τετάρτη 8 Μαρτίου 2006, η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους easyJet.

Μετά την ανακοίνωση της προηγουμένης εβδομάδας που αφορούσε νέες πτήσεις στην Ριτζέκα της Κροατίας, η easyJet ανακοίνωσε την έναρξη του δρομολογίου προς το Split, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κροατίας από το Λονδίνο Γκάτγουικ. Το Μπρίστολ συνδέεται τώρα και με την Ριτζέκα.

Η easyJet εστιάζει επίσης στην περαιτέρω ανάπτυξη των υπηρεσιών της σε Γαλλία και Ιταλία – Ajjaccio (στην Κορσική), Bordeaux, La Rochelle, και Rimini είναι οι ολοκαίνουργιοι προορισμοί.

Από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ προσφέρονται πέντε νέοι προορισμοί – με την πρόσθεση των οποίων, ο αριθμός των δρομολογίων που αρχίζουν από εκεί φτάνει τους 30.

Η χτεσινή ανακοίνωση είχε επίσης συναρπαστικά νέα για την Σκωτία, οπού η αεροπορική εταιρία πρόσφατα ανακοίνωσε σημαντική επέκταση από το International Αεροδρόμιο της Γλασκόβης. Το καλοκαίρι, η easyJet θα αρχίσει πτήσεις ανάμεσα σε Εδιμβούργο και Αλικάντε.

Ο κ. `Αντυ Χάρισον, Διευθύνων Σύμβουλος της easyJet ανέφερε σχετικά: “Αυτή είναι μια πολύ σημαντική ανακοίνωση από την easyJet. Εκτός του ότι προσθέσαμε μια νέα Κροατική πόλη στο δίκτυο μας, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που μεγαλώνουμε ακόμα περισσότερο την βάση μας στο Μπρίστολ, από την οποία θα μεταφέρουμε περισσότερο από τρία εκατομμύρια επιβάτες τον επόμενο χρόνο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024