Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΔΕΤΑΠ: Μεγάλο το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα διάδοσης της ελληνικής κουζίνας

ΔΕΤΑΠ: Μεγάλο το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα διάδοσης της ελληνικής κουζίνας

Μεγάλο αποδείχτηκε το ενδιαφέρον των Δωδεκανήσιων επιχειρηματιών για την καθιέρωση της ελληνικής κουζίνας ως στοιχείο αναγνωριστικότου ελληνικού τουριστικού προϊόντος από τον αριθμό προτάσεων, που κατέθεσαν στη ΔΕΤΑΠ, στην Αναπτυξιακή Εταιρία […]

Μεγάλο αποδείχτηκε το ενδιαφέρον των Δωδεκανήσιων επιχειρηματιών για την καθιέρωση της ελληνικής κουζίνας ως στοιχείο αναγνωριστικό<...>του ελληνικού τουριστικού προϊόντος από τον αριθμό προτάσεων, που κατέθεσαν στη ΔΕΤΑΠ, στην Αναπτυξιακή Εταιρία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, για το πρόγραμμα επιχορήγησης εστιατόρων που αφορά στη διάδοση της ελληνικής κουζίνας.

Συγκεκριμένα, στο διάστημα Απριλίου – Μαΐου κατατέθηκαν στο τμήμα Επενδυτικών Έργων της ΔΕΤΑΠ συνολικά 23 προτάσεις από εστιατόρια από αρκετά νησιά της Δωδεκανήσου. Οι προτάσεις αφορούν σε ενέργειες, οι οποίες συμβάλλουν στην διάδοση της ελληνικής και τοπικής παραδοσιακής κουζίνας και ενισχύουν τις επιχειρήσεις, ώστε να μπορούν να αποκτήσουν το σήμα του Ε.Ο.Τ. για την Ελληνική Κουζίνα.

Το συνολικό κόστος των επενδυτικών προτάσεων είναι 1.513.421,62 ευρώ. Ενώ, το ποσοστό της χρηματοδότησης που θα λάβει κάθε επιχείρηση, της οποίας η πρόταση θα εγκριθεί, ανέρχεται στο 50%.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024