Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔιαγωνισμός για την προβολή οικοτουριστικών προγραμμάτων

Διαγωνισμός για την προβολή οικοτουριστικών προγραμμάτων

Διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου του έργου “Δράσεις Ενημέρωσης Πληροφόρησης Κοινού για τα Οικοτουριστικά Προγράμματα” διενεργείται από τη Γενική Γραμματεία Τουρισμού…

Διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου του έργου “Δράσεις Ενημέρωσης Πληροφόρησης Κοινού για τα Οικοτουριστικά Προγράμματα” διενεργείται από<...> τη Γενική Γραμματεία Τουρισμού, ύστερα από σχετική εντολή του υφυπουργού Ανάπτυξης, αρμόδιου για θέματα Τουρισμού,Δημήτρη Γεωργακόπουλου.

Το έργο συνίσταται στην έκδοση έντυπου υλικού, στην ανάπτυξη εργαλείων ενημέρωσης, προβολής και προώθησης του οικοτουρισμού με τη χρήση νέων μέσων πληροφόρησης και ειδικότερα με την ανάπτυξη Δικτυακής Πύλης, Δημιουργία CD-ROM, δημιουργία Σταθμών Διαδραστικής Πληροφόρησης (Info Kiosks), καθώς και για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων ανάδειξης του φυσικού Περιβάλλοντος και προβολής Οικοτουριστικών προγραμμάτων.

Το υλικό θα αφορά στις έξι Ολυμπιακές πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλος, Ηράκλειο, Αρχαία Ολυμπία) και τις ευρύτερες περιοχές με τις οποίες γειτνιάζουν. Ειδικότερα:

  • Για την Αθήνα, το όρος Πάρνηθα και τον Εθνικό Δρυμό, το Σούνιο και τη νησίδα Πατρόκλου, την Βραυρώνα και το Φαράγγι Δημοσάρη.
  • Για την Θεσσαλονίκη, το δέλτα Αξιού, τις εκβολές Λουδία, το Δέλτα Αλιάκμονα, την Αλυκή Κίτρους. Τις λίμνες Κορώνεια, Βόλβη και Λαγκαδά, Κερκίνη, Κρούσια, τις κορυφές όρους Μπέλες και τον εθνικό δρυμό Ολύμπου.
  • Για την Πάτρα το όρος Χελμός, το φαράγγι Βουραϊκού, τη Λιμνοθάλασσα Καλογριάς, το Δάσος Στροφυλιάς, τη Λιμνοθάλασσα Κοτυχίου. Το Δέλτα Αχελώου, τη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου-Αιτωλικού, τις εκβολές Ευήνου. Το εθνικό θαλάσσιο πάρκο Ζακύνθου και τον Αμβρακικό κόλπο.
  • Για τον Βόλο το εθνικό θαλάσσιο πάρκο Σποράδων, το Πήλιο, τη λίμνη Ταυρωπού και τα Aγραφα, τα Μετέωρα, τα Αντιχάσια Όρη, τον Ασπροπόταμο και το Κερκέτιο όρος.
  • Για το Ηράκλειοτο Γιούχτα και το φαράγγι Αγίας Ειρήνης, Αστερούσια, το όρος Ίδη και τα Λευκά όρη, το φαράγγι της Σαμαρειάς.
  • Για την Αρχαία Ολυμπία τον κόλπο Κυπαρισσίας – Θίνες και το παραλιακό δάσος Ζαχάρως, τη λίμνη Καϊάφα, την περιοχή των αρχαιοτήτων, τον Αλφειό- Νέδα, την Πήλο και τη λιμνοθάλασσα Γιάλοβα.
  • Ο προϋπολογισμός του έργου, σύμφωνα με την προκήρυξη είναι 1.531.779,70 ευρώ και η προθεσμία υποβολής των προσφορών λήγει στις 14 Μαΐου.

    Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

    Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
    Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

    Ετικέτες
    02/05/2024
    01/05/2024
    30/04/2024
    29/04/2024
    26/04/2024
    25/04/2024