Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔιεθνές βραβείο πήρε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού

Διεθνές βραβείο πήρε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού

Επιβραβεύοντας την τουριστική πολιτική της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, ο Διεθνής Οργανισμός World Travel Awards, αποφάσισε να απονείμει σήμερα Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2005, το 1ο Βραβείο “Εθνικού Οργανισμού […]

Επιβραβεύοντας την τουριστική πολιτική της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, ο Διεθνής Οργανισμός World Travel Awards, αποφάσισε<...> να απονείμει σήμερα Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2005, το 1ο Βραβείο “Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού” της Ευρώπης, στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ).

Ο Οργανισμός World Travel Awards, ο οποίος εδρεύει στο Λονδίνο, με βασικούς εταίρους το BBC World, την Παγκόσμια Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου (WTM), την Visit Britain κ.ά., απονέμει κάθε χρόνο τα Βραβεία για τους καλύτερους Οργανισμούς και Επιχειρήσεις στον τομέα παροχής τουριστικών υπηρεσιών.

Οι νικητές του διαγωνισμού αναδεικνύονται μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία στελεχών της παγκόσμιας ταξιδιωτικής αγοράς (Tour Operators, ταξιδιωτικοί πράκτορες, ενώσεις ξενοδόχων). Στη φετινή ψηφοφορία συμμετείχαν πάνω από 175.000 στελέχη της διεθνούς τουριστικής αγοράς.

Ο ΕΟΤ ψηφίστηκε ως πρώτος Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού, με δεύτερο τον Ισπανικό Οργανισμό Τουρισμού (Spanish Tourist Board), τρίτο το Γαλλικό (Maison de la France) ενώ ακολουθούν οι Εθνικοί Οργανισμοί της Ιταλίας (Italian State Tourism Board), της Γερμανίας (German National Tourist Office), της Μ.Βρετανίας (Visit Britain) και της Τουρκίας (Turkish Tourist Office).

Η φετινή 12η απονομή, θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο (Royal Opera House) στις 13 Νοεμβρίου, παραμονή της έναρξης της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης “World Travel Market 2005”, παρουσία του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου και του Προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Αριστείδη Καλογερόπουλου – Στράτη.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, δήλωσε:

“Ο ελληνικός τουρισμός εισήλθε σε τροχιά κύρους και διεθνούς αναγνώρισης, επιβεβαιώνοντας την πολιτική της Κυβέρνησής μας. Συνεχίζουμε με σταθερότητα, μεθοδικότητα, σχεδιασμό και στρατηγική την ανοδική μας πορεία.”

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024