Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Συνεχείς και αυξάνουσες οι μικροκλοπές σε τουρίστες
Στους συρμούς του ΗΣΑΠ πολλοί τουρίστες δέχονται επιθέσεις από πορτοφολάδες

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Συνεχείς και αυξάνουσες οι μικροκλοπές σε τουρίστες

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά ζητά τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της καθημερινής αύξησης των μικροκλοπών σε τουρίστες.

Για συνεχιζόμενη και καθημερινή αύξηση των μικροκλοπών σε τουρίστες, κάνει λόγο με επιστολή του προς τους υπουργούς Πολιτισμού & Τουρισμού και Προστασίας του Πολίτη κ.κ. Παύλο Γερουλάνο και Χρήστο Παπουτσή αντίστοιχα, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, ο οποίος παράλληλα ζητεί τη λήψη μέτρων.

“Στους συρμούς του ΗΣΑΠ”, αναφέρει η επιστολή, “πολλοί τουρίστες που διέρχονται από την πόλη μας, προκειμένου να συνεχίσουν σε κάποιον τουριστικό προορισμό, ή ανέμελοι επιβάτες που κυκλοφορούν στην Αθήνα, δέχονται επιθέσεις από ‘πορτοφολάδες’ ημεδαπούς και αλλοδαπούς, οι οποίοι επωφελούνται του συνωστισμού και της έλλειψης αστυνόμευσης. Οι μικροκλοπές αυτές όμως έχουν μεγάλη επίπτωση στον τουρισμό και στην εικόνα της χώρας μας διεθνώς“, τονίζει στην επιστολή του ο Εμπορικός Σύλλογος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024