Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕπενδυτικές ευκαιρίες του ελληνικού τουριστικού real estate στην MIPIM

Επενδυτικές ευκαιρίες του ελληνικού τουριστικού real estate στην MIPIM

Η προβολή των δυνατοτήτων που παρέχει η Ελλάδα για επενδυτικές δραστηριότητες στον τομέα των Ιαματικών Πηγών (Spa), ήταν το κύριο στοιχείο της παρουσίας της Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε., στη Διεθνή […]

Η προβολή των δυνατοτήτων που παρέχει η Ελλάδα για επενδυτικές δραστηριότητες στον τομέα των Ιαματικών Πηγών<...> (Spa), ήταν το κύριο στοιχείο της παρουσίας της Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε., στη Διεθνή Έκθεση Real Estate MIPIM 2003 στις Κάννες (Γαλλία), στην οποία έλαβαν μέρος πάνω από 5.200 εταιρίες σχετικές με το Real Estate, προερχόμενες από 65 χώρες.

Η ΕΤΑ Α.Ε., που συμμετείχε στην Έκθεση για τρίτη συνεχή χρονιά, παρουσίασε στο περίπτερο της το σχέδιο ανάπτυξης των Λουτρών Καϊάφα Ηλείας, το οποίο περιλαμβάνει τη δημιουργία σύγχρονου κέντρου θερμαλισμού, ξενοδοχειακών μονάδων, εγκαταστάσεων γκολφ και παραθεριστικών κατοικιών, λαμβάνοντας υπόψη τους περιβαλλοντικούς περιορισμούς και αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

Παράλληλα η ΕΤΑ παρουσίασε επενδυτικές δυνατότητες αξιοποίησης και άλλων περιοχών, όπως οι Θερμοπύλες, το Πλατύστομο, η Νιγρίτα Σερρών κ.α., όπου, επίσης, υπάρχουν σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης του Ιαματικού Τουρισμού.

Ακόμη, στο πλαίσιο του προγράμματος ανάπλασης του θαλάσσιου μετώπου της Αττικής στο περίπτερο της ΕΤΑ προβλήθηκαν οι ολοκληρωμένες και οι σε εξέλιξη διαδικασίες αξιοποίησης ακινήτων της εταιρίας όπως οι Ακτές, οι Μαρίνες, το Λαγονήσι, το Μητροπολιτικό Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (Ανατολικό Αεροδρόμιο Ελληνικού), το Θεματικό Πάρκο Αναβύσσου.

Ο πρόεδρος της εταιρίας Στέφανος Χατζόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος Τάσος Χωμενίδης είχαν επαφές με υποψήφιους επενδυτές, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρουν τα ακίνητα που πρόκειται να αξιοποιήσει η ΕΤΑ. Τα προγράμματα αξιοποίησης που παρουσίασε η ΕΤΑ και το σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον που εισέπραξε αποκτούν ιδιαίτερη σημασία λόγω και των Ολυμπιακών Αγώνων 2004.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024