Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπίσκεψη Ούγγρων δημοσιογράφων στην Εύβοια
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων προβολής του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης

Επίσκεψη Ούγγρων δημοσιογράφων στην Εύβοια

Ομάδα Ούγγρων δημοσιογράφων (10) επισκέφθηκε κατόπιν πρόσκλησης και συνδιοργάνωσης της Νομαρχίας Ευβοίας και του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας – Ουγγαρίας, την Εύβοια το διάστημα 17 έως 23 Μαΐου. Πρόκειται για την […]

Ομάδα Ούγγρων δημοσιογράφων (10) επισκέφθηκε κατόπιν πρόσκλησης και συνδιοργάνωσης της Νομαρχίας Ευβοίας<...> και του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας – Ουγγαρίας, την Εύβοια το διάστημα 17 έως 23 Μαΐου. Πρόκειται για την πρώτη φορά που δημοσιογράφοι από την Ουγγαρία επισκέπτονται το νησί. Η ιδέα ξεκίνησε από τη συμμετοχή της Εύβοιας στο περίπτερο του ΕΟΤ στη Διεθνή Τουριστική έκθεση της Βουδαπέστης Utazas, όπου η Ελλάδα υπήρξε τιμώμενη χώρα.

Με αφετηρία την Ερέτρια, η ομάδα η οποία συνοδεύονταν από τον Δ/ντή του ΕΟΤ Αυστρίας – Ουγγαρίας κ. Σκορδά και τον Δ/ντή της Δ/νσης Τουρισμού Ευβοίας κ. Πέππα, επισκέφθηκε τη Χαλκίδα και εν συνεχεία τα λουτρά Αιδηψού. Κατά κοινή ομολογία οι εγκαταστάσεις των λουτρών μπορούν να συμπεριληφθούν στις καλύτερες στην Ευρώπη, εφάμιλλες εκείνων της Ουγγαρίας και της Αυστρίας που έχουν παράδοση στον ιαματικό τουρισμό.
Αξιόλογες θεωρούνται επίσης τόσο οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις όσο και οι μικρές οικογενειακές μονάδες.

Η εναλλαγή του τοπίου με τις υπέροχες ακρογιαλιές, τους καταρράκτες, τα Βυζαντινά μοναστήρια, τα λουτρά και τα παραδοσιακά χωριά, ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και απαιτήσεις εκείνων των επισκεπτών που αναζητούν μοναδικές εμπειρίες. Αμάρυνθος, Κύμη, Ν. Στείρα, Μαρμάρι και Κάρυστος απετέλεσαν σταθμούς της ολιγοήμερης περιοδείας.

Εκτός από τα δημοσιεύματα στις σημαντικότερες ουγγρικές εφημερίδες (που εκπροσωπούσαν οι δημοσιογράφοι) πρόκειται να προβληθεί και ταξιδιωτικό ρεπορτάζ για την Εύβοια σε γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας. Η εύκολη πρόσβαση μέσω των αεροδρομίων της Αθήνας και της Αγχιάλου και η συντονισμένη προβολή του νομού αναμένεται ότι θα δώσει σημαντική ώθηση στην ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024