Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕπίσκεψη του Π. Γερουλάνου σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη
Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού

Επίσκεψη του Π. Γερουλάνου σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλου Γερουλάνου σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, στην Ουάσιγκτον, ο υπουργός έχει στις 12:30 συνάντηση με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο του National Geographic στην Ουάσιγκτον, προκειμένου να ενημερωθεί για την…

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλου Γερουλάνου σε Ουάσιγκτον και<...> Νέα Υόρκη, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, στην Ουάσιγκτον, ο υπουργός έχει στις 12:30 συνάντηση με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο του National Geographic στην Ουάσιγκτον, προκειμένου να ενημερωθεί για την πρωτοβουλία του οργανισμού να προβάλει τον ελληνικό πολιτισμό μέσω εκτενούς σειράς τηλεοπτικών προγραμμάτων, περιοδεύουσας έκθεσης στα μεγαλύτερα μουσεία της Αμερικής και αρθογραφίας στις διεθνείς εκδόσεις του περιοδικού National Geographic. Στις 14:00 ακολουθεί γεύμα εργασίας με τον πρέσβη της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, κ. Βασίλειο Κασκαρέλη.

Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, στη Νέα Υόρκη, το πρωί στις 10:30 έχει προγραμματιστεί συνάντηση του υπουργού με το Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο. Στις 15:00 θα δοθεί ομιλία του κ. Γερουλάνου στην Ολομέλεια της 64ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών κατά την υιοθέτηση σχεδίου ψηφίσματος για την “Επιστροφή ή απόδοση πολιτιστικών αγαθών στις χώρες προέλευσής τους”.

Την επόμενη μέρα το απόγευμα (19:00) ο υπουργός θα εγκαινιάσει στη Νέα Υόρκη την έκθεση “Οι καταβολές του Εl Greco: Η Ζωγραφική Εικόνων στη Βενετοκρατούμενη Κρήτη”, που διοργανώνει το Κοινοφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης, στο Ωνάσειο Πολιτιστικό Κέντρο στο αίθριο του Ολυμπιακού Πύργου. Θα ακολουθήσει επίσημο δείπνο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024