Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπίσπευση της ΕΔΕ στον ΕΟΤ ζητά η Ο. Κεφαλογιάννη
ΕΟΤ

Επίσπευση της ΕΔΕ στον ΕΟΤ ζητά η Ο. Κεφαλογιάννη

Σειρά ερωτημάτων αναμένεται να απαντηθούν στην ΕΔΕ στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, που ζήτησε η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, όπως από πόσους και ποιους λογαριασμούς του ΕΟΤ έχουν εκδοθεί μπλοκ επιταγών.

Την επίσπευση των διαδικασιών ολοκλήρωσης της ΕΔΕ στον ΕΟΤ έως τις 7 Ιανουαρίου, ζητεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή το ζήτημα της υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος στον Οργανισμό. Στην ΕΔΕ που ζήτησε η ίδια η υπουργός να γίνει στους κόλπους του ΕΟΤ, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, τίθενται τα εξής ερωτήματα:

  • Πότε και με εντολή τίνος παραδόθηκε το μπλοκ των επιταγών στον πρώην σύμβουλο του πρώην γενικού γραμματέα κ. Νίκου Καραχάλιου, κ. Κώστα Βασιλάκο.
  • Ποιος είναι ο λόγος της παράδοσης.
  • Αν είχε ξανασυμβεί στο παρελθόν και πότε είχε ξαναγίνει αυτό.
  • Να καταγραφεί πόσες επιταγές και με τι ποσά η κάθε μια, είχαν εκδοθεί από τον ΕΟΤ, μέσα στα πλαίσια των οικονομικών υπηρεσιών του οργανισμού από 1/1/2012 εως 21/12/102 και αν είχε διαπιστωθεί η νόμιμη πληρωμή αυτών.
  • Από πόσους και ποιους λογαριασμούς του ΕΟΤ σύρονται- έχουν εκδοθεί μπλοκ επιταγών, και ποιος ο λόγος έκδοσης αυτών και αν τηρείται βιβλίο καταχώρησης των επιταγών που εκδίδονται και παραδίδονται στους δικαιούχους για πληρωμή.

Διερεύνηση του “οικονομικού και πολιτικού σκανδάλου” του ΕΟΤ ζητεί και το ΠΑΣΟΚ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024