Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΓ. Τελώνης (HATTA): Όχι στον εφησυχασμό από τα ικανοποιητικά, μέχρι στιγμής, αποτελέσματα στον τουρισμό
HATTA

Γ. Τελώνης (HATTA): Όχι στον εφησυχασμό από τα ικανοποιητικά, μέχρι στιγμής, αποτελέσματα στον τουρισμό

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του HATTA κ. Γιώργος Τελώνης υποστηρίζει ότι 'πρέπει να δουλέψουμε μεθοδικά, για την εξυπηρέτηση των τουριστών, την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και να επωφεληθούμε από τη βελτίωση του κλίματος και τη θετική αντιμετώπιση της Ελλάδας από τη διεθνή κοινή γνώμη'.

Σε σχόλιό του για τη φετινή τουριστική σεζόν στο ηλεκτρικό περιοδικό του HATTA, e-Syndesmos, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Τελώνης τονίζει ότι τα ικανοποιητικά, μέχρι στιγμής, αποτελέσματα, δεν πρέπει να μας εφησυχάζουν, ενώ το κρίσιμο ζητούμενο είναι το θετικό πρόσημο για το 2013.

“Βρισκόμαστε στο μέσο της τουριστικής περιόδου και είναι πλέον εφικτός ο στόχος των 17 εκατ. τουριστών. Ήδη τα στοιχεία του α’ εξαμήνου του 2013 δείχνουν αύξηση 10% στις αεροπορικές αυξήσεις, ενώ οι ταξιδιωτικές εισπράξεις (Ιανουάριος – Μάϊος 2012/2013, είναι αυξημένες κατά 15,4%, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος. Το κρίσιμο, όμως είναι οι εισπράξεις και ζητούμενο είναι να έχουμε θετικό πρόσημο για το 2013”, σημειώνει.

“Τα ικανοποιητικά, μέχρι στιγμής, αποτελέσματα, δεν πρέπει να μας εφησυχάζουν. Κάθε άλλο. Πρέπει να δουλέψουμε μεθοδικά, για την εξυπηρέτηση των τουριστών, την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και να επωφεληθούμε από τη βελτίωση  του κλίματος και τη θετική αντιμετώπιση της Ελλάδας από τη διεθνή κοινή γνώμη. Αυτή τη στιγμή, πρέπει όλοι, Πολιτεία, φορείς και τουριστικοί επιχειρηματίες να επικεντρωθούμε στα καθημερινά προβλήματα και τις δυσλειτουργίες για την εξυπηρέτηση της τουριστικής ροής. Ο ΗΑΤΤΑ προσπαθεί καθημερινά να επιλύσει προβλήματα τόσο σε πρακτικό όσο και σε θεσμικό επίπεδο.

Θεωρώ ότι τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να αποδείξουμε έμπρακτα ότι η χώρα μας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και δραστηριοτήτων (από τουρισμό διακοπών, μέχρι αναρριχητικό) και όλα αυτά σε τιμές προσιτές”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024