Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΙαπωνικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα

Ιαπωνικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα

Στο σεμινάριο προβολής & ενημέρωσης για το ευρωπαϊκό τουριστικό προϊόν, του ταξιδιωτικού επιχειρηματικού ομίλου JTB Corp/JTB Europe Travel Center, συμμετείχε ο ΕΟΤ, μαζί με τους αντίστοιχους Εθνικούς Οργανισμούς Τουρισμού των […]

Στο σεμινάριο προβολής & ενημέρωσης για το ευρωπαϊκό τουριστικό προϊόν, του ταξιδιωτικού επιχειρηματικού ομίλου <...>JTB Corp/JTB Europe Travel Center, συμμετείχε ο ΕΟΤ, μαζί με τους αντίστοιχους Εθνικούς Οργανισμούς Τουρισμού των χωρών Αγγλίας, Βελγίου, Γαλλίας, Γερμανίας, Ελβετίας, Ιταλίας και Φινλανδίας.

Το σεμινάριο, το οποίο έγινε στις πόλεις, Τόκιο, Οσάκα, Ναγκόγια παρακολούθησαν στελέχη πωλήσεων των ταξιδιωτικών πρακτορείων του JTB από διάφορες περιοχές της Ιαπωνίας.

Το ενδιαφέρον για τη χώρα μας, επικεντρώθηκε, ως επί το πλείστον, στην “Αθήνα 2004”, τον τουρισμό δραστηριοτήτων, Special Interest Tours και την Ελληνική γαστρονομία.

Επίσης, δύο Ιαπωνικά τηλεοπτικά συνεργεία επισκέφθηκαν, με τη συνεργασία του ΕΟΤ, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Μυστρά, για το τηλεοπτικό πρόγραμμα “Eastern Roman Empire” ιστορικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου, το οποίο θα παρουσιασθεί, τέλη Μαρτίου, από το Satellite κανάλι BS-i.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024