Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΚινδυνεύει με παράλυση το αεροδρόμιο της Ρόδου

Κινδυνεύει με παράλυση το αεροδρόμιο της Ρόδου

Έληξαν πρόσφατα οι συμβάσεις των εποχιακών υπαλλήλων που είχαν προσληφθεί, μέσω της ΤΕΔΚ και της Νομαρχίας Δωδεκανήσου, στο αεροδρόμιο “Διαγόρας” της Ρόδου, με αποτέλεσμα να απειλείται σοβαρά η εύρυθμη λειτουργία […]

Έληξαν πρόσφατα οι συμβάσεις των εποχιακών υπαλλήλων που είχαν προσληφθεί, μέσω της ΤΕΔΚ και της Νομαρχίας Δωδεκανήσου, στο αεροδρόμιο<...> “Διαγόρας” της Ρόδου, με αποτέλεσμα να απειλείται σοβαρά η εύρυθμη λειτουργία του αεροδρομίου, σε μία περίοδο αυξημένης τουριστικής κίνησης. σύμφωνα με άρθρο της “Ροδιακής”.

Για το γεγονός αυτό η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας στη Ρόδο, σύμφωνα με άρθρο της τοπικής εφημερίδας “Ροδιακή” είχε αποστείλει τις προηγούμενες μέρες, έγγραφο προς τη Νομαρχία και τη Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων, ζητώντας τους να μεριμνήσουν όλοι οι τοπικοί φορείς, για την παράταση ενός ακόμα μήνα τουλάχιστον, των συμβάσεων των εργαζομένων.

Αντίστοιχο πρόβλημα, με την αποψίλωση προσωπικού, ενδέχεται να αντιμετωπίσει από την αρχή της επόμενης εβδομάδας και το Αστυνομικό Τμήμα του Αερολιμένα της Ρόδου, (καθώς λήγει ο χρόνος των αποσπάσεων αστυνομικών οι οποίοι τοποθετήθηκαν στο ΑΤ) γεγονός που θα δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα σε ό,τι αφορά τον έλεγχο των χιλιάδων επιβατών – τουριστών, οι οποίοι έχουν προγραμματίσει να διακινηθούν προς και από το αεροδρόμιο του νησιού.

Αρμόδιοι του αεροδρομίου “Διαγόρας” επισημαίνουν πάντως, ότι “η τουριστική σεζόν με μαζικές αφίξεις και κυρίως μαζικές αναχωρήσεις, θα διαρκέσει μέχρι και το τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και κατά συνέπεια ο φόρτος εργασίας θα είναι εξαιρετικά δύσκολος για τις υπηρεσίες που έχουν επιφορτιστεί με την διαδικασία του ελέγχου”. Για να αποφευχθούν φαινόμενα που παρατηρήθηκαν στο αεροδρόμιο της Ρόδου, τον περασμένο Ιούνιο, οι αρμόδιοι του αερολιμένα επισημαίνουν ότι είναι απαραίτητη η συνέχιση της εργασιακής σχέσης τόσο των εποχιακών υπαλλήλων όσο και των στελεχών που υπηρετούν στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024