Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΚλιμάκιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην 21η Philoxenia

Κλιμάκιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην 21η Philoxenia

“Θέλουμε μια Ελλάδα που να ελκύει τουρίστες και επενδυτές. Να περάσουμε από το πεδίο του ήλιου και της θάλασσας σε ένα μοντέλο,που θα μεταφέρει την τουριστική δραστηριότητα σε κάθε περιοχή […]

“Θέλουμε μια Ελλάδα που να ελκύει τουρίστες και επενδυτές. Να περάσουμε από το πεδίο του ήλιου και της θάλασσας σε ένα μοντέλο,<...>που θα μεταφέρει την τουριστική δραστηριότητα σε κάθε περιοχή της χώρας και θα αξιοποιεί τα ιδιαίτερα τοπικά χαρακτηριστικά, με σεβασμό στο περιβάλλον”. Αυτό δήλωσε η υπεύθυνη του τομέα Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Πολιτικής Καταναλωτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. `Αννα Διαμαντοπούλου, επισκεπτόμενη ως επικεφαλής κλιμακίου του κόμματός της, τους χώρους της 21ης Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη.

Η κ. Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε γενικότερα στο πρόγραμμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για τον τουρισμό, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι “η ανάπτυξή του θα είναι κύρια προτεραιότητα στην επόμενη περίοδο διακυβέρνησης του”. Επίσης, αναφέρθηκε στη συμβολή της Philoxenia στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, όπως και στη συμβολή του τουρισμού στην ανάπτυξη της χώρας και στην αύξηση των θέσεων απασχόλησης.

Σχετικά με την τουριστική κίνηση του 2005 είπε ότι “φέτος ήταν μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά, καθώς ήταν μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες” και ότι “τα πράγματα πήγαν σχετικά καλά, αν και περιμέναμε να πάνε καλύτερα”.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα το κλιμάκιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. είχε συναντηθεί με τη διοίκηση της Helexpo, όπου ο πρόεδρος της εταιρίας, κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος ενημέρωσε τους εκπροσώπους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για τα μεγέθη της φετινής διοργάνωσης και για την πορεία της έκθεσης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024