Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων: Στόχος η τουριστική ανάπτυξη των νησιών

Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων: Στόχος η τουριστική ανάπτυξη των νησιών

Με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων, οργανώνεται η πρώτη “Κυκλαδίτικη συνάντηση για την τουριστική ανάπτυξη”, στην Παροικιά της Πάρου στις 23 και 24 Μαΐου 2002. Με την υποστήριξη του Υπουργείου […]

Με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων, οργανώνεται η πρώτη "Κυκλαδίτικη συνάντηση για την τουριστική ανάπτυξη", στην<...> Παροικιά της Πάρου στις 23 και 24 Μαΐου 2002.

Με την υποστήριξη του Υπουργείου Αιγαίου και του Δήμου Πάρου, και με τη συνεργασία της Αναπτυξιακής Εταιρίας Κυκλάδων, η "Κυκλαδίτικη συνάντηση για την τουριστική ανάπτυξη" έχει οργανωθεί ώστε να αποτελέσει μία 'Συνάντηση εργασίας', και έχει προβλεφθεί η καθιέρωσή της ως ετήσια συντονιστική εκδήλωση.

Βασικός σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι να υπάρξουν άμεσα κι ουσιαστικά αποτελέσματα κι αποφάσεις σε σχέση με τη 'Νέα στρατηγική για τον τουρισμό – Σχεδιασμός για μια αειφόρο ανάπτυξη’.

Μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν τους παρευρισκόμενους είναι η παρουσίαση έρευνας για το τουριστικό προϊόν των Κυκλάδων, η παρουσίαση επιτυχημένων πρακτικών στον τουρισμό, η ενημέρωση για Χρηματοδοτικά Εργαλεία του Γ΄ ΚΠΣ, η παρουσίαση του Προγράμματος Διαφήμισης για το 2002, οι στρατηγικές για τη διαμόρφωση νέων τουριστικών προϊόντων στις Κυκλάδες, και η επίσημη τοποθέτηση του Νομάρχη Κυκλάδων κ. Παναγιώτη Ρήγα για την αειφόρο ανάπτυξη και τον τουρισμό στις Κυκλάδες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024