Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟ ΗΑΤΤΑ και η Singapore Airlines σας προσκαλούν να κάνετε μια ευχή

Ο ΗΑΤΤΑ και η Singapore Airlines σας προσκαλούν να κάνετε μια ευχή

Ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, HATTA, και η αεροπορική εταιρία Singapore Airlines διοργανώνουν εκδήλωση-κοκτέιλ στις 24 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή, 8-10μμ στο Μουσείο Μπενάκη, στο πλαίσιο της […]

Ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, HATTA<.>, και η αεροπορική εταιρία Singapore Airlines διοργανώνουν<...> εκδήλωση-κοκτέιλ στις 24 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή, 8-10μμ στο Μουσείο Μπενάκη, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας τους, για την συμβολή των τουριστικών επιχειρήσεων στην επίτευξη του σκοπού και των στόχων του ιδρύματος 'Κάνε μια ευχή'.

Το ίδρυμα 'Κάνε μια ευχή' εκπληρώνει τις επιθυμίες παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες απειλητικές για τη ζωή τους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν οι χορηγοί του προγράμματος "Υιοθετήστε μία ευχή", το ποσό που συγκεντρώθηκε, ενώ θα γίνει αναφορά και σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024