Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο FirstCLASSΤΜ της Intracom επέλεξε αμερικάνικη τουριστική εταιρία

Το FirstCLASSΤΜ της Intracom επέλεξε αμερικάνικη τουριστική εταιρία

Το ολοκληρωμένο πακέτο λογισμικού FirstCLASSTM Systems της Intracom για τη διαχείριση, προώθηση και διανομή τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών επέλεξε η αμερικάνικη εταιρία Private Label Travel Inc. Η Private Label Travel […]

Το ολοκληρωμένο πακέτο λογισμικού FirstCLASSTM Systems της Intracom<.> για τη<...> διαχείριση, προώθηση και διανομή τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών επέλεξε η αμερικάνικη εταιρία Private Label Travel Inc.

Η Private Label Travel Inc. έχει αναλάβει τη δημιουργία, διαχείριση και διανομή τουριστικών πακέτων και υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο, εξ ονόματος κορυφαίων εταιριών του χώρου όπως η National Railroad Passenger Association (Amtrak), η Classic Custom Vacations (Hyatt Vacations) και η Global Vacation Rewards (MyPoints.com). Η δομή του FirstCLASS καλύπτει πλήρως τις λειτουργικές ανάγκες της Private Label Travel και αναμένεται να αποφέρει τεράστιο επιχειρησιακό κέρδος για την αμερικάνικη εταιρία, τελειοποιώντας την διαχείριση των προσφερομένων υπηρεσιών, τόσο μέσω του σύγχρονου call center που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της στο Chicago, IL, όσο και μέσω του Internet.

Με την συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ των δύο εταιριών, η Intracom επιταχύνει τον ρυθμό ανάπτυξης για την επίτευξη του στόχου ισχυροποίησης της θέσης της στην αμερικάνικη βιομηχανία τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024