Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο FirstCLASS της Intracom επέλεξε για τα ταξίδια της η αυτοκινητοβιομηχανία VW

Το FirstCLASS της Intracom επέλεξε για τα ταξίδια της η αυτοκινητοβιομηχανία VW

Συμφωνία υπέγραψε η Intracom σε συνεργασία με την Siemens Business Services με μια από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου, τη VW-Autostadt. Η συμφωνία προβλέπει τη χρήση του FirstCLASS(tm) Systems για […]

Συμφωνία υπέγραψε η Intracom<.> σε συνεργασία με την Siemens Business Services με μια από τις μεγαλύτερες<...> αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου, τη VW-Autostadt. Η συμφωνία προβλέπει τη χρήση του FirstCLASS<.>(tm) Systems για τη διαχείριση, προώθηση και διανομή των τουριστικών πακέτων που εκπονεί και προσφέρει η VW-Autostadt στους επισκέπτες του Εκθεσιακού της Κέντρου στο Wolfsburg της Γερμανίας.

Το Εκθεσιακό Κέντρο της VW-Autostadt, το οποίο βρίσκεται στον ίδιο χώρο με το εργοστάσιο, άνοιξε τις πύλες του για το κοινό την 1η Ιουνίου του 2000 και από τότε εξελίχθηκε ως ένα από τα πλέον αξιόλογα εκθεσιακά κέντρα στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Μέχρι τώρα το έχουν επισκεφθεί πάνω από 2,5 εκατομμύρια επισκέπτες και θεωρείται ως ένα από τα πλέον επιτυχημένα θεματικά πάρκα στον κόσμο, κερδίζοντας μάλιστα το 1ο βραβείο από τα "Thea Awards" για το έτος 2000.

Η πρώτη επιτυχημένη εγκατάσταση του FirstCLASS(tm) έχει ήδη πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής εταιρίας και στις 4 Μαρτίου 2002 αναμένεται να τεθεί σε πλήρη παραγωγική λειτουργία.

Το FirstCLASS(tm) αποτελεί ένα σύγχρονο, ολοκληρωμένο και πλήρες σύστημα διαχείρισης, προώθησης και διανομής τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών, αναπτυγμένο εξ ολοκλήρου από την Intracom. Το προϊόν ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς τουρισμού και διατίθεται με επιτυχία διεθνώς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024