Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠαναγιώτης Καββαδάς: Στόχος η προβολή της Δυτικής Ελλάδος σε 150 Περιφέρειες της Ευρώπης

Παναγιώτης Καββαδάς: Στόχος η προβολή της Δυτικής Ελλάδος σε 150 Περιφέρειες της Ευρώπης

Η προβολή της Δυτικής Ελλάδος σε 150 Περιφέρειες της Ευρώπης είναι ο απώτερος στόχος, που καλείται να πετύχει στο προσεχές μέλλονο νεοσύστατος Περιφερειακός Οργανισμός Τουρισμού Δυτικής Ελλάδος, του οποίου πρόεδρος […]

Η προβολή της Δυτικής Ελλάδος σε 150 Περιφέρειες της Ευρώπης είναι ο απώτερος στόχος, που καλείται να πετύχει στο προσεχές μέλλον<...>ο νεοσύστατος Περιφερειακός Οργανισμός Τουρισμού Δυτικής Ελλάδος, του οποίου πρόεδρος είναι ο Περιφερειάρχης, κ. Παναγιώτης Καββαδάς, ενώ σε δεύτερη φάση προγραμματίζεται η πρόσκληση τουριστικών πρακτόρων από όλη την Ευρώπη στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Επίσης, ανάμεσα στους πρωταρχικούς στόχους του Οργανισμού είναι ο συντονισμός της τουριστικής δράσης και η σωστή διαχείριση των κονδυλίων για την τουριστική ανάδειξη της περιοχής.

Όπως μάλιστα, αναφέρει η τοπική εφημερίδα `Πελοπόννησος`, για τη Δυτική Ελλάδα υπάρχει πλήθος μελετών για την ανάπτυξη του τουρισμού, οι οποίες μέχρι πρότινος ήταν διάσπαρτες σε διάφορα γραφεία και αναξιοποίητες, καθώς ουδέποτε συνδυάστηκαν ώστε να παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη τουριστική πρόταση. Στην ίδια κατεύθυνση κινούνταν όμως και οι τουριστικοί οδηγοί. “Επί των ημερών μου θα πρέπει να έχω χρηματοδοτήσει τουλάχιστον δέκα” τόνισε ο κ. Καββαδάς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “μόνο η Αιτωλοακαρνανία διαθέτει σαράντα οδηγούς”. Έτσι ο νέος Οργανισμός καλείται να συντονίσει τις εταιρίες τουριστικής ανάπτυξης των τριών νομών και να αναδείξει το τουριστικό στίγμα της περιοχής.

“Το ζητούμενο είναι να αναπτυχθεί η Περιφέρεια και ο Οργανισμός αυτός να μην είναι πολιτικός, ούτε κομματικός, αλλά να είναι καθαρά τουριστικός και τεχνοκρατικός” επεσήμανε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης, κ. Καββαδάς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024