Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαράνομες βρέθηκαν περισσότερες από τις μισές τουριστικές επιχειρήσεις σε έλεγχο του ΣΔΟΕ

Παράνομες βρέθηκαν περισσότερες από τις μισές τουριστικές επιχειρήσεις σε έλεγχο του ΣΔΟΕ

Έπειτα από αιφνιδιαστικούς ελέγχους που πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, διαπιστώθηκεπως περισσότερες από τις μισές τουριστικές επιχειρήσεις, και πιο συγκεκριμένα το 55% εξ αυτών, έχουν υποπέσει σε […]

Έπειτα από αιφνιδιαστικούς ελέγχους που πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, διαπιστώθηκε<...>πως περισσότερες από τις μισές τουριστικές επιχειρήσεις, και πιο συγκεκριμένα το 55% εξ αυτών, έχουν υποπέσει σε παραβάσεις κατά την διάρκεια του προηγούμενου τετραήμερου.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο του προγράμματος δράσης των υπηρεσιών του ΣΔΟΕ για την τουριστική περίοδο, κλιμάκια ελεγκτών των Περιφερειακών Διευθύνσεων Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Ηπείρου και Πελοποννήσου διενήργησαν το προηγούμενο τετραήμερο (από την 17η έως και την 20η Ιουνίου 2005) αιφνιδιαστικούς ελέγχους, εκτός της χωρικής τους αρμοδιότητας, σε μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις τουριστικές περιοχές της Αττικής, Θεσσαλονίκης, Κρήτης, Ρόδου, Λάρισας, Μαγνησίας, Κυκλάδων και Επτανήσων.

Τα κλιμάκια του ΣΔΟΕ έλεγξαν 481 επιχειρήσεις από τις οποίες 267, όπως διαπιστώθηκε, βρέθηκαν να έχουν κάνει παραβάσεις, που συνολικά ανήλθαν σε 2.073.

Να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι έλεγχοι, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, στο πλαίσιο λειτουργίας της νέας υπηρεσίας (ΥΠ.Ε.Ε.), θα συνεχιστούν με μεγαλύτερη ένταση και θα επεκταθούν σε όλες τις τουριστικές περιοχές της χώρας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024