Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠιο κοντά ο ελληνοϊταλικός τουρισμός

Πιο κοντά ο ελληνοϊταλικός τουρισμός

Επιφανείς Έλληνες κι Ιταλοί επιχειρηματίες παραβρέθηκαν στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας στο “Aqua Gala” του Yabanaki, και αντάλλαξαν απόψεις πάνω στα φλέγοντα ζητήματα της ανταγωνιστικότητας και […]

Επιφανείς Έλληνες κι Ιταλοί επιχειρηματίες παραβρέθηκαν στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας<…> στο “Aqua Gala” του Yabanaki, και αντάλλαξαν απόψεις πάνω στα φλέγοντα ζητήματα της ανταγωνιστικότητας και της ανάπτυξης της επιχειρηματικής δράσης, στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκου Συνεδρίου Διμερών Ιταλικών Επιμελητηρίων που φιλοξενήθηκε στην Αθήνα στις 27 Μαΐου 2005.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γίνουν αποδέκτες του οράματος της τουριστικής ανάπτυξης της Ελλάδας, όπως αυτό παρουσιάστηκε από τον κεντρικό ομιλητή της βραδιάς, τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Αφού εξήρε τον εξέχοντα ρόλο των Επιμελητηρίων στη σύγχρονη εποχή, ο κ. Αβραμόπουλος μετέφερε το μήνυμα ειλικρινούς φιλίας του Έλληνα Πρωθυπουργού, κ. Κώστα Καραμανλή, στους παρευρισκόμενους, ενώ αναφέρθηκε στις νέες ευκαιρίες για επενδύσεις στο χώρο του τουρισμού. Επίσης, τονίζοντας τη σημασία του τουριστικού κλάδου στην ανάπτυξη της οικονομίας, υπενθύμισε σε όλους ότι ο τουρισμός συνεισφέρει με 18% στο ΑΕΠ της χώρας. Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε στις δυνατότητες συνεργασίας των δύο γειτονικών χωρών, αναφερόμενος με θετικά σχόλια στον προερχόμενο από την Ιταλία τουρισμό και εξαλείφοντας, ουσιαστικά, το πνεύμα της λανθάνουσας ανταγωνιστικότητας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024