Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροοπτικές ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού και συνεργασία με την Ουκρανία

Προοπτικές ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού και συνεργασία με την Ουκρανία

Τα νέα δεδομένα και τις προοπτικές ανάπτυξης του Ελληνικού Τουρισμού τα επόμενα χρόνια, παρουσίασε ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αναστάσιος Λιάσκος σε πολυμελή αντιπροσωπεία Ουκρανών δημοσιογράφων του εντύπου και ηλεκτρονικού τύπου, που…

Τα νέα δεδομένα και τις προοπτικές ανάπτυξης του Ελληνικού Τουρισμού τα επόμενα χρόνια, παρουσίασε ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης<...> κ. Αναστάσιος Λιάσκος σε πολυμελή αντιπροσωπεία Ουκρανών δημοσιογράφων του εντύπου και ηλεκτρονικού τύπου, που επισκέφθηκε την Ελλάδα.

Ο κ. Λιάσκος σε γεύμα εργασίας που παρέθεσε σήμερα στους ξένους δημοσιογράφους και στο οποίο παρευρέθησαν ο Πρέσβης της Ουκρανίας κ. Victor Kalnic και διπλωματικοί ακόλουθοι, αναφέρθηκε στη νέα τουριστική πολιτική και στις δυνατότητες ανάπτυξης που έχουν διαμορφωθεί στη μεταολυμπιακή περίοδο. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις θεματικές ενότητες του τουρισμού, που αποτελούν μια από τις άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης στον τομέα του τουρισμού και στα θέματα που αφορούν στην προσέλκυση επενδύσεων.

Οι Ουκρανοί δημοσιογράφοι εκφράσθηκαν με θετικά σχόλια για την Ελλάδα, τον πολιτισμό και την ιστορία της, αλλά και τη σύγχρονη εικόνα που παρουσιάζει με τα μεγάλα έργα υποδομών, ενώ παράλληλα ιδιαίτερη αναφορά έκαναν στην πρόσφατη ελληνική επιτυχία στο διαγωνισμό της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στη χώρα τους, εκφράζοντας κολακευτικά σχόλια για το αποτέλεσμα και επαινώντας το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης που ήταν χορηγός της Ελληνικής αποστολής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024