Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠροβολή του ελληνικού τουρισμού στην Καλιφόρνια

Προβολή του ελληνικού τουρισμού στην Καλιφόρνια

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η τουριστική έκθεση The Los Angeles Travel Show που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου στο συνεδριακό Κέντρο του Long Beach στη Καλιφόρνια, όπου υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για το […]

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η τουριστική έκθεση The Los Angeles Travel Show που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου στο συνεδριακό Κέντρο του Long Beach στη Καλιφόρνια, όπου υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον<...> για το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού συμμετείχε ως χορηγός της έκθεσης και στο δικό του εκθεσιακό χώρο φιλοξένησε ως συνεκθέτες αρκετούς σημαντικούς tour operators όπως Cruise Med, Olympic Yacht Charters, European Tours, Greek Hotel & Cruise Reservation Center, Homeric Tours, Mc & Ilysses Tours κ.α., οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα νέα τους προγράμματα για την Ελλάδα στους ταξιδιωτικούς πράκτορες και τους καταναλωτές. Συνολικά οι επισκέπτες της έκθεσης ανήλθαν σε 13.000.

Η Καλιφόρνια είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά στις ΗΠΑ για τον ελληνικό τουρισμό, μετά τη Ν.Υόρκη και την ευρύτερη περιοχή των βορειοανατολικών ακτών. Το ενδιαφέρον των επισκεπτών από τις νοτιοδυτικές πολιτείες για τη χώρα μας, παρά την αρνητική διεθνή συγκυρία, λόγω του επικείμενου πολέμου στο Ιράκ είναι μεγάλο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024