Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣΑΑΕ: Έκπληξη για την ανακοίνωση απεργιών από την ΟΣΥΠΑ
Έκκληση ΣΑΑΕ προς ΟΣΥΠΑ να αναθεωρήσει την απόφασή της για απεργιακές κινητοποιήσεις

ΣΑΑΕ: Έκπληξη για την ανακοίνωση απεργιών από την ΟΣΥΠΑ

Έκπληκτος ο ΣΑΑΕ με την ανακοίνωση της ΟΣΥΠΑ για κινητοποιήσεις τον Αύγουστο, η οποία έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενη έκκληση της στους ιδιοκτήτες ταξί να αναστείλουν τη δική τους απεργία.

Ο Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιρειών (ΣΑΑΕ) εκφράζει την έκπληξή του σχετικά με ανακοίνωση της ΟΣΥΠΑ για απεργίες τον Αύγουστο, όταν η ίδια έκανε έκκληση στους ιδιοκτήτες ταξί να αναθεωρήσουν για τη δική του απεργία. Σε ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος τονίζει:

“Με έκπληξη διαβάσαμε το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΟΣΥΠΑ, σχετικό με τις κινητοποιήσεις που προγραμματίζουν εντός Αυγούστου, γιατί έρχεται σε αντίθεση με το δελτίο τύπου που οι ίδιοι εξέδωσαν στις 21/07/2011, για τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί και με το οποίο ‘κάνουν έκκληση στους συνδικαλιστικούς τους φορείς και στο καθένα ξεχωριστά, για την αποφυγή αποκλεισμού των αεροδρομίων μας, που όχι μόνο δημιουργεί τεράστια προβλήματα στον τουρισμό, σε μια περίοδο μάλιστα που αποτελεί τη μοναδική ελπίδα για την άγρια δοκιμαζόμενη ελληνική οικονομία κ.λπ., κ.λπ.’.

Ο Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιρειών, αν και κατανοεί το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι της ΟΣΥΠΑ, περιμένοντας να πληρωθούν τα δεδουλευμένα εδώ και 4 μήνες, τους κάνει έκκληση να αναθεωρήσουν την απόφασή τους και να αποφύγουν τον κλείσιμο των αεροδρομίων της χώρας μας, το οποίο θα προκαλέσει τεράστιες ζημιές τόσο στην οικονομία όσο και στην εικόνα της πατρίδας μας, η οποία έχει πληγεί σοβαρά, ειδικά το τελευταίο διάστημα.

Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι πέρα από τα ευχολόγια για το καλό της πατρίδας μας, αυτό που καθορίζει την κοινή πορεία μας σαν έθνος, είναι οι πράξεις μας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024