Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣε έκδοση μηνιαίας εφημερίδας προχωρά η Αγροτουριστική Α.Ε.

Σε έκδοση μηνιαίας εφημερίδας προχωρά η Αγροτουριστική Α.Ε.

Τη δική της τακτική έκδοση απέκτησε πριν λίγο καιρό η `Αγροτουριστική Α.Ε.`. Ειδικότερα, πρόκειται για εφημερίδαμε τίτλο `Αγροτουρισμός`, που θα κυκλοφορεί κάθε μήνα, ενώ η αρχή έγινε από το φύλλο […]

Τη δική της τακτική έκδοση απέκτησε πριν λίγο καιρό η `Αγροτουριστική Α.Ε.`. Ειδικότερα, πρόκειται για εφημερίδα<...>με τίτλο `Αγροτουρισμός`, που θα κυκλοφορεί κάθε μήνα, ενώ η αρχή έγινε από το φύλλο Ιουλίου – Αυγούστου, που κυκλοφόρησε με ενδιαφέρουσες ειδήσεις από το χώρο του εναλλακτικού τουρισμού.

Κεντρικό θέμα το υπό κατάθεση νομοσχέδιο του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης για την ίδρυση νέου οργανισμού με την επωνυμία Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού Υπαίθρου. Ανάμεσα στα θέματα του πρώτου φύλλου ήταν το επενδυτικό πρόγραμμα για την αναβίωση των Καλαβρύτων, συνέντευξη του περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Δημ. Πανοζάχου, αλλά και παρουσιάσεις πρότυπων αγροτουριστικών δράσεων. Και φυσικά πολλές ειδήσεις από εκδηλώσεις, σεμινάρια, δραστηριότητες σε όλη την Ελλάδα.

Όπως τονίζει σε σημείωμα της η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας κ. Μπριγκίττα Παπασταύρου “η εφημερίδα αυτή αποτελεί έναν Οδηγό. Έναν οδηγό στα δρώμενα και τα πρόσωπα της ανήσυχης ελληνικής περιφέρειας, στα γεγονότα και στους ανθρώπους που τα διαμορφώνουν. Αποτελεί ταυτόχρονα ένα πεδίο συνάντησης όλων εκείνων που δραστηριοποιούνται ήδη ή αναζητούν επενδυτικές ευκαιρίες στην περιφερειακή αφύπνιση”.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η εφημερίδα `Αγροτουρισμός` διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή στο site της εταιρίας (agrotour.gr).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024