Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτενή συνεργασία Ιαπωνίας – Ελλάδας σε ναυτιλιακά και τουριστικά θέματα

Στενή συνεργασία Ιαπωνίας – Ελλάδας σε ναυτιλιακά και τουριστικά θέματα

Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μανώλης Κεφαλογιάννης, είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρέσβη της Ιαπωνίας κ. Τoshio Μochizuki

Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μανώλης Κεφαλογιάννης, είχε εθιμοτυπική συνάντηση<...> με τον Πρέσβη της Ιαπωνίας κ. Τoshio Μochizuki.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως ο τουρισμός, η ναυτιλία και η ναυπηγική βιομηχανία και διαπιστώθηκε η αγαστή συνεργασία των δύο χωρών στους προαναφερθέντες τομείς.

Ο Ιάπωνας πρέσβης τόνισε ότι η χώρα του ενδιαφέρεται έντονα για την προσέλκυση ξένων τουριστών και παράλληλα επεσήμανε ότι οχτακόσιοι (800) περίπου Ιάπωνες επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και ζήτησε την παρέμβαση του υπουργού όσον αφορά στη διευκόλυνση των εν λόγω επιχειρηματιών στις συναλλαγές τους με τις υπηρεσίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Τέλος ανέφερε ότι η Ιαπωνία στηρίζει διαχρονικά τις θέσεις της Ελλάδος στα υπό συζήτηση ναυτιλιακά θέματα στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (I.M.O).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024